Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ! ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΛΕΡΟ, ΩΣ ”ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ” KAI ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ!!

Δύο είναι τελικά οι τζιχαντιστές που εμπλέκονται στην τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι και οι οποίοι πέρασαν από την Ελλάδα και συγκεκριμένα το νησί της Λέρου. 

Η αποκάλυψη δείχνει όσα φωνάζαμε τόσο καιρό και βέβαια τα καθεστωτικά “σκουλίκια” των προοδευτικάριων μας έλεγαν φασίστες, ρατσιστές κι ένα σωρό άλλα για το θέμα των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Εν τω μεταξύ, μέσω της Ελλάδας φαίνεται πως μπήκε στην Ευρώπη ένας από τους οκτώ δράστες των τρομοκρατικών επιθέσεων που αιματοκύλισαν το Παρίσι, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 128 ανθρώπων.

Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το συριακό διαβατήριο που εντοπίστηκε κοντά στη σορό ενός εκ των δραστών στη γαλλική πρωτεύουσα ανήκε σε άνδρα που ταυτοποιήθηκε ως πρόσφυγας στη Λέρο, στις 3 Οκτωβρίου.

 Η ΕΛ.ΑΣ έστειλε στη Γαλλία τα δακτυλικά αποτυπώματα του ατόμου που πέρασε με το εν λόγω διαβατήριο από την Λέρο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, ή κάποιον άλλον που χρησιμοποιούσε το διαβατήριο.

«Η ταυτοποίηση με βάση τους κανόνες της Ε.Ε., όπως αυτοί αποφασίστηκαν στη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό ζήτημα. Δεν γνωρίζουμε εάν το διαβατήριο ελέγχθηκε από άλλες χώρες από τις οποίες είναι πιθανό να πέρασε ο κάτοχος», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Νίκος Τόσκας.

Οι επιθέσεις, που χαρακτηρίστηκαν από εντυπωσιακό βαθμό συντονισμού, έγιναν περίπου 40 μέρες μετά την άφιξη του εν λόγω άνδρα στις ελληνικές ακτές, γεγονός που εγείρει σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται να προμελετημένο ταξίδι με τρομοκρατικό σκοπό.
Την ευθύνη για την επίθεση έχει αναλάβει το Ισλαμικό Κράτος.
Οι γαλλικές Αρχές έχουν ζητήσει στοιχεία και για τις κινήσεις ενός δεύτερου προσώπου, πιθανώς δράστη, που επίσης ενδέχεται να εισήλθε στην Ευρώπη μέσω της χώρας μας.
Σύσκεψη για την εκτίμηση της κατάστασης έγινε το πρώι στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα, του διοικητή της ΕΥΠ και του υπουργού Μετανάστευσης Γιάννη Μουζάλα.

ΣΧΟΛΙΟ : ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ...