Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Και τι δεν είχαν κλέψει οι δυο Αλβανοί που είχαν ρημάξει τα εξοχικά στη Λαμία

Γέμισε με κλοπιμαία ο 3ος όροφος του αστυνομικού μεγάρου στη Λαμία – Δεν είχαν που να τα βάλουν – Τώρα ψάχνουν να βρουν πόσες κλοπές είχε κάνει το δίδυμο από το Σταυρό Λαμίας.

Στις φωτογραφίες βλέπετε μερικά από όσα είχαν κλέψει δυο Αλβανοί, ηλικίας 41 και 35 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τρίτης οι δυο αλλοδαποί κατέβαιναν από την περιοχή της Αμφίκλειας προς Λαμία, κινούταν μάλιστα από τον παλιό δρόμο του Μπράλου.

Είχαν όμως την ατυχία να πέσουν πάνω σε αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας οι οποίοι θεώρησαν ύποπτους τους επιβάτες τους Audi και το σταμάτησαν για έλεγχο.

Όταν ανοιξαν το πορτμπαγκάζ επιβεβαιώθηκαν, αφού ήταν γεμάτο κλοπιμαία.
Σε έλεγχο που ακολούθησε στα σπίτια των δυο “ποντικών” βρέθηκαν πάρα πολλά κλοπιμαία. Όπως προέκυψε το τελευταίο χρονικό διάστημα (από 30-10 έως και 23-11-2015), είχαν “χτυπήσει” τουλάχιστον 4 εξοχικά στην περιοχή της Αμφίκλειας Φθιώτιδας στον Επτάλοφο Φωκίδας.


Μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • πλήθος ηλεκτρικών & μηχανοκίνητων εργαλείων,
  • διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές (τηλεοράσεις, φορητός Η/Υ, συσκευές αναπαραγωγής ψηφιακών δίσκων, εκτυπωτής φωτογραφιών κ.α.),
  • διαρρηκτικά εργαλεία (κόφτης, κατσαβίδια, τανάλια κ.α.),
  • (2) αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα, ένα παιδικό ποδήλατο & διάφορα άλλα αντικείμενα.
Κατασχέθηκε επίσης και το αυτοκίνητο, που ανήκε στον 35χρονο.

Τώρα οι αστυνομικοί προσπαθούν να δουν σε πόσες περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων εμπλέκεται το συγκεκριμένο “δίδυμο”, που φαίνεται ότι επέλεγε για στόχο κυρίως εξοχικά και αποθήκες.