Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ: Άφησαν Ελληνίδα να πεθάνει αβοήθητη για να περιθάλψουν αφγανή λαθρομετανάστρια!


ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ: Άφησαν Ελληνίδα να πεθάνει αβοήθητη για να περιθάλψουν αφγανή λαθρομετανάστρια!Το ανθελληνικό πρόσωπο της συγκυβέρνησης του Μνημονίου και των λαθρομεταναστών αποκαλύφθηκε για ακόμη μια φορά με ένα τραγικό συμβάν στην Ειδομένη, όπου 46χρονη Ελληνίδα εγκαταλείφθηκε αβοήθητη και κατέληξε από καρδιακό επεισόδιο.

Την ίδια ώρα το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ήταν απασχολημένο για την περίθαλψη αφγανής λαθρομετανάστριας, ενώ οι αλληλέγγυοι "Γιατροί" που κλήθηκαν να βοηθήσουν την άτυχη Ελληνίδα παρέμειναν παγερά αδιάφοροι!!

Ακολουθεί η συγκλονιστική καταγγελία - την οποία επιβεβαιώσαμε - όπως δημοσιοποιήθηκε σε τοπική ιστοσελίδα.

"Πληροφορίες θέλουν τους αλληλέγγυους «Γιατρούς» που είναι εκεί μόνο για τους λαθρομετανάστες να αρνούνται να προσφέρουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες σε μία 46χρονη Ελληνίδα που έπαθε καρδιακό επεισόδιο. Το απόγευμα της 24ης Νοεμβρίου κλήθηκε το ΕΚΑΒ να πάει στην Ειδομένη να παραλάβει μία αφγανή έγκυο στον 6ο μήνα, η οποία είχε κάποιο πρόβλημα.

Την ίδια ώρα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ να πάει στο Τελωνείο Ευζώνων να παραλάβει μία 46χρονη Ελληνίδα, η οποία, όπως ανέφεραν στο ΕΚΑΒ, έπαθε καρδιακό επεισόδιο. Ο οδηγός φυσικά δεν μπορούσε να αναλάβει τέτοια ευθύνη και να αλλάξει την εντολή που είχε.

Βλέποντας ότι δεν υπάρχει πλησιέστερος γιατρός εκτός από τους αλληλέγγυους "Γιατρούς" που βρίσκονταν στην Ειδομένη σε απόσταση δύο-τριών χιλιομέτρων, οι οικείοι της άτυχης Ελληνίδας ζήτησαν βοήθεια από αυτούς. Όμως οι αλληλέγγυοι "Γιατροί" απάντησαν ότι δεν μπορούν να πάνε! Αλήθεια ή ψέμματα θα το δει η Δικαιοσύνη.

Το αποτέλεσμα: Σήμερα πήγα στο Νοσοκομείο του Κιλκίς. Η 36χρονη αφγανή βρίσκεται πολύ καλά στην υγεία της.

Η υπάλληλος του Τελωνείου, Τ.Σ. κάτοικος Σιδηροκάστρου, ετών 46 δυστυχώς κατέληξε μετά από μία ώρα. Η σωρός της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κιλκίς από όπου την παρέλαβαν οι οικείοι της".