Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Ντοκουμέντο: Δείτε πώς οι τζιχαντιστές «μεταμορφώνονται» σε πρόσφυγες και εισβάλλουν στην Ελλάδα

Τζιχαντιστές που έδιναν μάχες κατά της κυβέρνησης του Μπασαρ αλ Άσαντ στη Συρία και στο Ιράκ, σκοτώνοντας και σφάζοντας ανθρώπους, ως επί το πλείστον χριστιανούς, βλέπουν τώρα πώς με τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς που έχει εξαπολύσει εναντίον του ISIS η Ρωσία δεν τους «παίρνει», τα μαζεύουν και φεύγουν.
Μεταμορφώνονται σε… πρόσφυγες, παίρνουν τις οικογένειες τους και βάζουν στόχο να περάσουν τη Μεσόγειο και να βρεθούν μέσω της Ελλάδας ή της Ιταλίας στην Ευρώπη. Ξεχνούν ωστόσο να διαγράψουν από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook τις φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει ποζάροντας με τα όπλα στα χέρια, στο πλευρό άλλων μελών του ISIS.
Αυτές οι φωτογραφίες τους προδίδουν σήμερα. Σε μία αναζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εντοπίστηκαν άνθρωποι που μέχρι χθες έσφαζαν ή χειροκροτούσαν τέτοιες πράξεις του Ισλαμικού Χαλιφάτου να επιχειρούν να περάσουν τα σύνορα και να βρεθούν στη Δύση.
Αρκετοί απ’ αυτούς έχουν περάσει τη Μεσόγειο Θάλασσα είτε μόνοι είτε με τις οικογένειες τους ως… πρόσφυγες της Συριακής κρίσης που οι ίδιοι προκάλεσαν και αντιμετωπίζονται με… θαλπωρή από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Παραγνωρίζουν ωστόσο οι Ευρωπαίοι πώς βάζουν ένα… φίδι στον κόρφο τους.  

Υπάρχουν σαφώς πρόσφυγες τους οποίους η Τουρκία στέλνει από τα παράλια της στα ελληνικά νησιά (τους εκμεταλλεύονται ψυχρά οι Τούρκοι δουλέμποροι) αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο. Υπάρχουν όμως ανάμεσα τους και τζιχαντιστές που αναζητούν μία ανάπαυλα μέχρι να ορκισθούν και πάλι τζιχάντ σε ένα άλλο κράτος. 
Αυτό το νέο πεδίο για τους τζιχαντιστές μπορεί να είναι η Ελλάδα ή κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Το έχει παραδεχθεί άλλωστε και ο αρμόδιος υπουργός πως ανάμεσα στους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες «κρύβονται» τζιχαντιστές ή έχουν προωθηθεί τζιχαντιστές στην Ευρώπη. Σε άλλες μάλιστα χώρες, όπως η Ουγγαρία έχουν συλληφθεί κι όλας. 
Δεδομένου ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι αδίστακτοι και έχουν μάθει στη Συρία και στο Ιράκ να σφάζουν και να σκοτώνουν εν ψυχρώ το θέμα των λαθρομεταναστών αποτελεί μείζον για την εθνική ασφάλεια. Ειδικά τώρα που ολοένα και περισσότεροι εγκαταλείπουν τη Συρία λόγω των ρωσικών βομβαρδισμών.
Εμείς, από το «pronews.gr» έχουμε επισημάνει επανειλημμένα τον κίνδυνο. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε το εννοούμε:
Προσποιείται ότι είναι πρόσφυγες αγωνιστές ξέχασε "να καθαρίσει» το Facebook
Προσποιείται ότι είναι πρόσφυγες αγωνιστές ξέχασε "να καθαρίσει» το Facebook





Προσποιείται ότι είναι πρόσφυγες αγωνιστές ξέχασε "να καθαρίσει» το Facebook




 πηγη pronews.gr