Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

ΜΕ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ! ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ...!!

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΛΕΣ Ο GEORGE SOROS!!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΕΝΤΥΠΑ ΤΟΥΣ...


Η ομάδα ακτιβιστών W2EU, που ανήκει στον Τζορτζ Σόρος (George Soros), μοιράζει εγχειρίδια στους ψευτο-πρόσφυγες και έχουμε πλέον ατράνταχτες αποδείξεις για αυτό! Η φωτογραφία που βλέπετε εδώ πιο κάτω είναι ενος ακτιβιστή της W2EU που μας δείχνει αυτός έναν πρόχειο οδηγό το οποίο τυπώνεται απο τον εν λόγῳ οργανισμό. Ο W2EU σημαίνει Welcome2Europe…Welcome to Europe (δηλ., Καλοσωρίσατε στην Ευθρώπη!). Άλλος ένας οργανισμός που συμβάλλει σε αυτό το έργο λέγεται WatchTheMed-Alarmphone. Κι οι δύο οργανισμοί αυτοί αναφέρονται στις σελίδες του οργανισμού αυτού.






Αυτά τα πράγματα ΔΕΝ μας τα έχουν πει τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, γιατί όμως;

Οι οδηγοί αυτοί είναι γεμάτοι συμβουλές, χάρτες, αριθμούς τηλεφώνου κρατικών υπηρεσιών και πολλά άλλα που είναι προσβάσιμα για αυτούς τους λαθροεισβολείς μόλις μπούν λαθραίως σε οποιαδήποτε απο αυτές τις χώρες σε όλη την Ευρώπη οι οποίες βάλλονται από παντού απο αυτούς τους εισβολείς που, απ᾽ότι φαίνεται πλέον, χρησιμοποιούνται απο αυτόν τον οργανισμόν του κ. Τζορτζ Σόρος για να κάνουνε ΦΑΣΑΡΊΕΣ —και όχι μόνο!— ανάμεσα σε όλους τους Χριστιανικούς πληθησμούς της Ευρώπης! Λένε τα μέλη του οργανισμού αυτού ότι προσπαθούν να «βοηθήσουν» αυτούς τους «πρόσφυγες» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά τα ύπαρκτα γεγονότα μιλάνε ΑΛΛΙΏΣ.

Εδώ στα δεξιά σας μπορείς να δείτε μια σαφή εικόνα ενος χάρτη που βρίσκεται μέσα σε αυτούς τους οδηγούς που απεικονίζει….ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ!!!







Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του πρακτορείου ειδήσεων Sky News, κ. Jonathan Samuels, [1] που είχε διοριστεί στη Λέσβο της Ελλάδας:

«Ο κάθε πρόσφυγας που φτάνει στην Ελλάδα αυτές τις μέρες στις βάρκες των λαθρεμπόρων παίρνει από τους χειριστές του ένα απο αυτά τα μικρά εγχειρίδια με τίτλο “Εγχειρίδιο για τους Μετανάστες” τα οποία είναι γεμάτο απο συμβουλές, χάρτες, αριθμούς τηλεφώνου και συμβουλές για το πως να διασχίσει όλη την Ευρώπη. Το Sky News ανακάλυψε ένα κουρελιασμένο αντίτυπο του μοναδικού ταξιδιωτικού οδηγού που είχε ξεβραστεί σε μια παραλία στο ελληνικό νησί της Λέσβου…Στο εξώφυλλο του φυλλαδίου διαθέτει μια φωτογραφία ενός νεαρού άνδρα σε παραλία την ώρα του ηλιοβασιλέματος, κοιτάζοντας με λαχτάρα προς τη θάλασσα, με κουπιά στα πόδια του αφού κατάφερε την επίβουλη διέλευση των θαλλασών για να φτάσει στο νέο προορισμό του. Ο πρόχειρος οδηγός είναι γραμμένος στα αραβικά και περιέχει τους αριθμούς τηλεφώνου των οργανώσεων όπως όπως ο Ερυθρός Σταυρός και το UNHCR (Ο Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες) που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους πρόσφυγες που πραγματοποιεί τέτοια ριψοκύνδυνα ταξίδια.

»Η Σόνια, η οποία δεν ήθελε να δώσει το επώνυμό της, είναι εθελόντρια με τον WatchTheMed και δήλωσε στο Sky News: “Ακτιβιστές από το δίκτυό μας διανέμουν τους οδηγούς για δωρεάν στην Τουρκία”

».Λέει αυτή η κυρία ότι ο οδηγός αυτός διανέμεται στους πρόσφυγες που φτάνουν στις ακτές των νησιών του Αιγαίου και της Αθήνας καθώς και άλλων ελληνικών πόλεων. Αλλά είπε όμως κάτι πολύ περίεργο στο τέλος της δήλωσής της λέγοντας ότι είναι:

«…μια σωτήρια υπηρεσία που δίνουμε στους πρόσφυγες. Πρόκειται να φύγουν έτσι κι αλλιώς απο τις χώρες τους, έτσι είναι καλύτερα αν τους δώσουμε συμβουλές».
Αλήθεια;;; ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΞΈΡΕΙ ΑΥΤΌ Η κα. ΣΌΝΙΑ ΌΤΙ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΎΣΟΥΝ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΌΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ;;; ΑΛΛΆ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΕΡΏΤΗΜΑ ΕΊΝΑΙ: ΠΟΙΟΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΑΥΤΟΎΣ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΏΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΈΣ ΤΟΥΣ;;;

Η απάντησις: GEORGE SOROS !!!