Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Φανατικός ισλαμιστής απειλεί ότι η Ελλάδα θα γίνει μουσουλμανική χώρα - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ευθεία πρόκληση και απειλή εναντίον όλων των μη μουσουλμάνων προχωρεί μερίδα φανατικών ισλαμιστών που ζουν στην Χώρα μας.

Με φρίκη είδαμε στους τηλεοπτικούς δέκτες κάποιον μουσουλμάνο από το Ιράκ, ο οποίος ζει εδώ 32 (!) χρόνια, να απειλεί ξεκάθαρα για την μετατροπή της Ελλάδας και όλης της Ευρώπης σε μουσουλμανικές χώρες! Για την ακρίβεια, ο αφιονισμένος αυτός τύπος δήλωσε ότι «Δεν τα βγάζετε πέρα με τις μουσουλμανικές χώρες, με τίποτα. Ό,τι και να κάνουν, η μουσουλμανική θρησκεία θα προχωρήσει. Θα προχωρήσει και θα έρθει μια μέρα που αυτά που βλέπεις εδώ θα γίνουν μουσουλμανικές όλες οι ευρωπαϊκές χώρες».

Πέρα του ότι παρά την παραμονή του για 32 ολόκληρα χρόνια στην Χώρα μας είναι ολοφάνερο ότι όχι μόνο δεν την αγάπησε ποτέ, αλλά βγάζει ένα απύθμενο μίσος γι’ αυτήν και τους Έλληνες, ιδιαίτερη σημασία έχει ότι επί της ουσίας προτρέπει σε κατάληψη της Ελλάδας και της Ευρώπης από τους μουσουλμάνους. Δεν γνωρίζουμε πόσοι ακόμη μουσουλμάνοι, οι οποίοι ζουν στην Χώρα μας, μπορεί να σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Αναρωτιόμαστε, όμως, μετά την αποκάλυψη αυτή τι θα πράξει η Πολιτεία;

Θα τον οδηγήσει στο εδώλιο με τον αντιρατσιστικό νόμο, καθώς οι απειλές κατά των «απίστων» και η υποβάθμισή τους είναι ολοφάνερη ή αυτό ισχύει μόνο για όσους Έλληνες φέρονται με άσχημο τρόπο στους αλλοδαπούς; 

 Θα ήταν υπερβολικό να υποστηριχθεί ότι όσοι σκέπτονται με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο για την Χώρα που τους φιλοξενεί και τους δίνει εργασία θα πρέπει να απελαύνονται; Εκτός κι αν νομίζουν κάποιοι αφελείς ότι τέτοιου είδους φανατισμένοι τύποι αντιμετωπίζονται με ξεπερασμένες ταξικές «αναλύσεις», μονόπλευρες εκδηλώσεις αγάπης και την παθητικότητα των κεριών και των χαζοχαρούμενων τραγουδιών.

Όσοι περισσότεροι σκέπτονται έτσι τόσο πιο εύκολα, όντως, θα μετατραπεί η Ελλάδα σε μουσουλμανική χώρα...