Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΟΗΕ: 210.000 εξ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες προτίμησαν την Ελλάδα τον Οκτώβριο - 7.000 την ημέρα!

Γράφει ο Αντίοχος

Νέα στοιχεία για τις μαζικές δια θαλάσσης εισόδους εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών στην Ευρώπη και την Ελλάδα, έδωσε -με συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο- ο εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR), Άντριαν Έντουαρντς.

Σύμφωνα με αυτά, περισσότεροι (πόσο περισσότεροι άραγε;) από 218.000 «πρόσφυγες και μετανάστες» πέρασαν διά θαλάσσης στην Ευρώπη τον Οκτώβριο –παρά τις συνήθως άσχημες καιρικές συνθήκες-, σε νέο μηνιαίο ρεκόρ αφίξεων (το προηγούμενο ρεκόρ ήταν του Σεπτεμβρίου, το προ-προηγούμενο του Αυγούστου, το προ-προ-προηγούμενο του Ιουλίου και πάει λέγοντας – κάθε μήνα ένα νέο ρεκόρ!).

Εξ’ αυτών, την Ιταλία προτίμησαν μόνο 8.129, ενώ την πάντα… φιλόξενη μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν, που πάντα παίρνει τη… μερίδα του λέοντος, 210.265!

Τέλος, για να μας κάνει την καρδιά… περιβόλι, ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ προέβλεψε ότι –τουλάχιστον- άλλοι τόσοι απ’ αυτούς που μας έχουν… προτιμήσει φέτος, θα μας… προτιμήσουν και του χρόνου!

Και σας ερωτώ: δεν είναι… θαύμα;
(ΥΓ) 1: Το καλαμπούρι της υπόθεσης είναι ότι διάφορες αριστερές αλλά και ψοφοδεξιές σελίδες αποφεύγουν να γράψουν τον ακριβή αριθμό των απρόσκλητων, στρίβοντας δια του… «αρραβώνος», με τεχνάσματα του τύπου «Κύριες πύλες εισόδου στην Ε.Ε. είναι η Ελλάδα και η Ιταλία, κυρίως μέσω Τουρκίας και Λιβύης αντίστοιχα». «Κύρια Πύλη» το θηριώδες νούμερο 210.265 της Ελλάδος και οι 8.129 της Ιταλίας; Ποιον κοροϊδεύετε ρε;

(ΥΓ) 2: Σύντροφε ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (και επί δεκαετίες κρατικέ υπάλληλε της ΕΡΤ) Κούλογλου, ντρέπεσαι για τον αριθμό της Ελλάδος και δεν τον αναφέρεις στο tvxs, αντί να είσαι… περήφανος αλληλέγγυος που το κόμμα σου μας κουβάλησε τόσους πολλούς;