Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Αποκλειστικό “Εμπρός”: Φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα στην Αθήνα


Αποκλειστικό “Εμπρός”: Φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα στην ΑθήναΆρθρο του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Μπροστά σε μια τυχαία ανακάλυψη, που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ξένων μυστικών υπηρεσιών για διασύνδεση τζιχαντιστών με διεθνείς και εγχώριους τρομοκράτες, βρέθηκαν οι αρμόδιες Ελληνικές αρχές.  

Μετά από παρακολούθηση Βέλγων και Γάλλων πολιτών αραβικής καταγωγής, που από τον χειμώνα έχουν εγκατασταθεί στην Αθήνα, διαπίστωσαν ότι έχουν όχι μόνο σχέση με ομάδες αντιεξουσιαστών, αλλά διατηρούν και δεσμούς αίματος με μέλη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας (Μ.Α.) που λειτουργεί ως παγκόσμια πλατφόρμα των φονταμενταλιστών «μακελάρηδων» του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

Η έκπληξή τους ήταν τέτοια, που στην αρχή θεώρησαν ότι οι συγκεκριμένοι, οι οποίοι μετείχαν ενεργά στα πρόσφατα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της πρωτεύουσας, δύο εξ αυτών μάλιστα συνελήφθησαν εξερχόμενοι από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών, επισκέφτηκαν κάποιο γνώριμο ή συγγενικό πρόσωπό τους σε παράνομο τζαμί της πλατείας Αττικής. Μόνο όταν μετά από διασταύρωση των στοιχείων ενός φερόμενου ως ιμάμη, το όνομα του οποίου υπάρχει στον κατάλογο των ισλαμιστών που συνδέονται με την ISIS, η οποία έχει παραδοθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η υποψία τους αυτή ενισχύθηκε όταν σε γνωστό στέκι αναρχικών στην περιοχή της Νεάπολης Εξαρχείων, συναντήθηκαν μέλη της Federation of Islamic Organization in Europe (FIOE), που έχουν υπό τον έλεγχό τους το μεγάλο τζαμί (χωρητικότητας 2000 ατόμων) στο Μοσχάτο, με πρόσωπα που κινούνται στον αναρχικό χώρο. Υπενθυμίζουμε ότι την ευθύνη ανέλαβε η οργάνωση Ομάδων Λαϊκών Αγωνιστών, για την οποία πλέον οι αρμόδιες αρχές πιστεύουν ότι διαθέτει βαρύ οπλισμό, προερχόμενο από τις αποθήκες (λεηλατημένες) του Αλβανικού στρατού.

Η ανησυχία των συγκεκριμένων αρχών μεγάλωσε όταν ανακάλυψαν ότι πολλοί λατρευτικοί χώροι των μουσουλμάνων στο Λεκανοπέδιο Αττικής λειτουργούν ως συντονιστικά κέντρα για την φιλοξενία νέων πολεμιστών της πίστης (γαζί τους αποκαλούν) και φυσικά για την στρατολόγηση των χιλιάδων λαθρομεταναστών, που καταφτάνουν από τα ξέφραγα σύνορα της χώρας μας. Πρόσφατα δε, σε οίκημα που στεγάζεται παράρτημα του Arab Hellenic Center For Culture and Civilization (AHCCC) (Αραβικο-Ελληνικό Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο) διέμεναν επί ημέρες Αλβανοί Κοσοβάροι που είχαν προορισμό την Τουρκία.

Φόβοι για χτύπημα
Όλ’ αυτά έχουν αυξήσει τους φόβους των ειδικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει, μέσα στους επόμενους μήνες, ισλαμικό τρομοκρατικό χτύπημα σε πρεσβεία ή σε πολυεθνική εταιρεία δυτικής χώρας. Σύμφωνα με διπλωματικούς κύκλους, όταν πάψει η Ελλάδα να χρησιμεύει ως κράτος - τράνζιτ για τους ισλαμιστές, θα ενεργοποιηθούν οι θύλακες τζιχαντιστών που ήδη έχουν εγκατασταθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ διαθέτουν ανθρώπους τους σε όλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι μόνο στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας, έχουν εντοπιστεί και χαρτογραφηθεί περίπου 160 παράνομα τζαμιά, τα οποία δεν εξυπηρετούν τις θρησκευτικές ανάγκες των μουσουλμάνων, αλλά έχουν μετατραπεί σε χώρους για ακραία κηρύγματα.

Η χρηματοδότηση της λειτουργίας τους, όπως και η παροχή στέγης και τροφής στους εποικιστές, που κατά την ανεκδιήγητη υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, έρχονται στην χώρα μας να λιασθούν πριν εξαφανισθούν, γίνεται μέσω τραπεζικών λογαριασμών που διατηρεί η FIOE σε μεγάλη Ελληνική τράπεζα. Πράγματι, πακτωλός εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ διατίθεται από το Europe Trust, που είναι ο χρηματοδοτικός βραχίονας της οργάνωσης - ομπρέλα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων των παράνομα εγκατεστημένων στην χώρα μας φανατικών ισλαμιστών.

Σε λιγότερο από έξι μήνες έχουν διατεθεί, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μόνο από ένα τραπεζικό λογαριασμό για τον σκοπό αυτό, πάνω από 800.000 ευρώ. Το θέμα είναι τι κάνει, ενόψει και της απειλής για ισλαμικό - τρομοκρατικό χτύπημα, η Ελληνική κυβέρνηση, δυο υπουργοί της οποίας έχουν ενημερωθεί για το ενδεχόμενο αυτό, από πρέσβεις μεγάλων δυτικών δυνάμεων. Γιατί κάποια στιγμή, η Ελλάδα θα πάψει να αποτελεί διαμετακομιστικό κέντρο για τους φονταμενταλιστές και τότε θα θελήσουν να εντάξουν κι αυτήν στις χώρες επιρροής τους, όπως εξάλλου έχουν προαναγγείλει με χάρτες, που εμφανίζουν το Ισλάμ να φτάνει στα περίχωρα του Παρισιού.
Μόνο που τότε θα είναι πολύ αργά για να αντιδράσουμε!