Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: 20ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΓΑΖΩΣΕ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΟΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ !

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η περιοχή της Μπόχαλης στη Ζάκυνθο κατά την διάρκεια του διαπληκτισμού μεταξύ ενός νεαρού Αλβανού και δυο Ελλήνων ηλικίας 31 και 29 χρόνων που είχαν προσωπικές διαφορές, όταν ο πρώτος καταδίωξε τους άλλους δυο και εξαπέλυσε καταιγισμό πυρών εναντίον τους με όπλο κλεμμένο από... αστυνομικό.

Οι δυο Έλληνες το έβαλαν στα πόδια όταν αντίκρισαν το πιστόλι που κρατούσε στα χέρια του ο 20χρονος αλλοδαπός και προσπάθησαν να καλυφθούν. Ο νεαρός «πιστολέρο» τους καταδίωξε με το αυτοκίνητό του στο οποίο επέβαινε και ένας συνομήλικός του Έλληνας και «γάζωσε» το δικό τους με εννέα πυροβολισμούς, χωρίς όμως να καταφέρει να τους τραυματίσει. Τρομοκρατημένα τα παρ' ολίγον θύματα κατέφυγαν στην Ασφάλεια όπου κατήγγειλαν την επίθεση που δέχθηκαν.

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν τους δράστες στο λιμάνι της Ζακύνθου, ενώ επιχειρούσαν να διαφύγουν προς την Κυλλήνη με το φέρι, τους συνέλαβαν και κατέσχεσαν το πιστόλι με δύο γεμιστήρες. Όπως αποδείχθηκε, είχε κλαπεί τα ξημερώματα της Δευτέρας μαζί με υπηρεσιακά και προσωπικά αντικείμενα, μέσα από το αυτοκίνητο ενός 55χρονου αστυνομικού που υπηρετεί σε υπηρεσία της Ζακύνθου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των όρων ασφαλούς φύλαξης υπηρεσιακού οπλισμού.

Τα υπόλοιπα κλοπιμαία βρέθηκαν στο σπίτι του 23χρονου πιστολέρο μαζί με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μέσα σε μια ειδική κρύπτη στην οποία υπήρχαν ακόμη χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές. Όλα είχαν κλαπεί από οκτώ οχήματα, τα οποία είχε διαρρήξει μαζί με τον Έλληνα συνεργό του τις προηγούμενες ώρες στην πόλη της Ζακύνθου. Μάλιστα, στην κατοχή του δεύτερου κατασχέθηκαν και 1.320 ευρώ. Οι δύο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοχρησία, διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών.