Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Η μπίζνα της λαθρομετανάστευσης: Χρήμα, πολύ χρήμα..


Η μπίζνα της λαθρομετανάστευσης: Χρήμα, πολύ χρήμα...Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας

95 λαθρομετανάστες πλήρωσαν στους μεταφορείς τους από 4000 - 4750 ευρώ για να έρθουν σε μια χώρα όπου υπάρχει πείνα και των γονέων...! Και όμως εισβάλλουν κατά χιλιάδες... Σκεφθείτε λοιπόν. 2.000.000 που θέλουν να περάσουν τα σύνορα Χ 4.000 ευρώ = ΧΑΟΣ για εμάς, εκατομμύρια ευρώ για τους "μεταφορείς".

Προσπερνούμε πως προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτοί οι άνθρωποι "ήταν πλούσιοι που ζούσαν σε καταυλισμούς στην Τουρκία (όπου γινόταν πλιάτσικο αβέρτα) έχοντας κομπόδεμα χιλιάδων ευρώ πάνω τους", προσπερνούμε πως αυτοί οι άνθρωποι, με μισθό 50 ευρώ μάζεψαν αυτά τα χρήματα, ή το ψέμα πως οι συγγενείς τους πουλούν την περιουσία τους για να μαζευτούν αυτά τα χρήματα.

Στα 380.000 με 450.000$ εκτιμώνται τα κέρδη των Τούρκων μεταφορέων που έφεραν μέχρι σχεδόν στη Ραφήνα 95 λαθρομετανάστες, από τα τουρκικά παράλια, διασχίζοντας ανενόχλητοι όλο το Αιγαίο. Οι τρεις Τούρκοι επιχειρηματίες μεταφορείς συνελήφθησαν, μεν, αλλά με 400 χιλιάρικα στην τσέπη μπορούν να αντέξουν τις ελληνικές φυλακές.

Βέβαια τα κέρδη δεν είναι καθαρά καθώς έχει προηγηθεί το σχετικό "λάδωμα" της τουρκικής Ακτοφυλακής και έτσι όμως η μεταφορά ήταν άκρως επικερδής.

Υ.Γ. Τώρα ποιος είναι ο αδύνατος στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι συζητήσιμο: Ο Έλληνας πολίτης ο οποίος δεν έχει ούτε τα απαραίτητα για την καθημερινή του διαβίωση ή οι λαθρομετανάστες που έχουν 4000$ να δώσουν για ένα ταξίδι συν πόσα ακόμη μαζί τους;

Το σημαντικότερο όμως είναι τα μυστικά κονδύλια από Ριάντ και Ντόχα που τροφοδοτούν τα κυκλώματα των μεταφορέων «μεταναστών» με στόχο βέβαια την ραγδαία αύξηση των μουσουλμανικων πληθυσμών στην Ευρώπη. Αλλά αυτά είναι «ψιλά» γράμματα. Προέχει το «ανθρωπιστικό» του ζητήματος και το κέφι της κυρά - Τασίας!