Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Έπιασαν επ’ αυτοφώρω Αλβανό, που διακινούσε ναρκωτικά στη Ρόδο

narkotikaΒρέθηκαν 26 «φιξάκια» με κοκαΐνη βάρους 232,8 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, ένα κινητό και 2.245 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών

«Σκιές» ενός 25χρονου Αλβανού για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης σε τοξικομανείς του νησιού, είχαν γίνει οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που παρακολουθούσαν διακριτικά το σπίτι του στην κοινότητα Παστίδα της δημοτικής ενότητας Πεταλούδων στη Ρόδο.

Έτσι, τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που βγήκε έξω από το σπίτι του για να πουλήσει κοκαΐνη σε δυο Έλληνες ηλικίας 45 και 35 χρόνων. Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα του νεαρού Αλβανού, βρέθηκαν 26 «φιξάκια» με κοκαΐνη βάρους 232,8 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, ένα κινητό και 2.245 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών. Άλλα 380 ευρώ και ένα κινητό κατασχέθηκαν στην κατοχή του 45χρονου αγοραστή.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί «ξεψάχνισαν» και το διαμέρισμα ενός  47χρονου συμπατριώτη του διακινητή στην ίδια πολυκατοικία, όπου κατέσχεσαν μικροποσότητα ηρωίνης και τον συνέλαβαν. Όλοι οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι σε βαθμό κακουργήματος κατά περίπτωση για κατοχή, διακίνηση και αγορά ναρκωτικών.