Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Βίντεο: "Απόβαση" δεκάδων "κοστουμαρισμένων" και με κινητά λαθρομεταναστών σε παραλία της Ρόδου!

 ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.. ΚΑΙ ΕΙΣΡΟΗ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού έγιναν το πρωί τουρίστες αλλά και κάτοικοι της Ρόδου που είδαν ένα πλοιάριο, φορτωμένο ασφυκτικά με δεκάδες μετανάστες, να προσεγγίζει μια από τις πιο κεντρικές παραλίες και να τους κατεβάζει ανενόχλητο!

Πριν από λίγο πάνω από 100 παράνομοι μετανάστες ξεβράστηκαν στην περιοχή Ζέφυρος της Ρόδου καθώς η βάρκα που τους μετέφερε από την Τουρκία βρήκε σε ξέρα και αναγκάστηκαν να κολυμπήσουν μέχρι την ακτή!Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιος πνιγμός και τα παιδιά που ήταν στην βάρκα είναι όλα σώα!
 
Αυτό, όμως, που κίνησε την περιέργεια των ανθρώπων που έτρεξαν να τους βοηθήσουν ήταν πως η πλειονότητα των λαθρομεταναστών ήταν ντυμένοι με πολύ καλά ρούχα και έφεραν μαζί τους κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία και αμέσως χρησιμοποίησαν μετά τη διάσωσή τους  στέλνοντας μηνύματα και κάνοντας κλήσεις.
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τοπικό Τύπο, οι μετανάστες είναι περισσότεροι από διακόσιους και αποβιβάζονται σχεδόν από μόνοι τους στην παραλία του Ζέφυρου.