Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Αλβανός νοικίασε το αυτοκίνητό του σε ομοεθνή του, για να μεταφέρει ναρκωτικά!

Στην Ασφάλεια Ηγουμενίτσας κρατείται Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη στο Αγρίνιο μετά τον εντοπισμό 60 κιλών χασίς μέσα σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, αργά χθες το απόγευμα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Παραμυθιάς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο συλληφθείς φέρεται να ομολόγησε ότι έδωσε, έναντι αμοιβής, το αυτοκίνητο σε ομοεθνή του για τη μεταφορά των ναρκωτικών. Ο οδηγός του ΙΧ, στο οποίο βρίσκονταν τα ναρκωτικά, δεν σταμάτησε σε σήμα της Τροχαίας στον κόμβο της Παραμυθιάς και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Λίγα λεπτά αργότερα, οι άνδρες της Τροχαίας που καταδίωξαν το αυτοκίνητο, το βρήκαν εγκαταλειμμένο και μέσα σε αυτό εντόπισαν τρεις σάκους με δέματα χασίς. Ο οδηγός του διέφυγε πεζός στην ορεινή περιοχή, ενώ από την έρευνα για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου προέκυψε ότι αυτό ανήκει σε κάτοικο του Αγρινίου.

Μετά από σήμα της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ο ιδιοκτήτης συνελήφθη στο Αγρίνιο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του λαθρεμπόρου που εγκατέλειψε το αυτοκίνητο, συνεχίζονται στην περιοχή της Παραμυθιάς.