Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Aλβανός διαρρήκτης ταμπουρώθηκε σε σπίτι στο Αιγάλεω – Συνελήφθη μετά από επιχείρηση των ΕΚΑΜ

Η ΕΚΑΜ έκανε επέμβαση για να πιάσει διαρρήκτη στο Αιγάλεω!Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στο Αιγάλεω. Όλα ξεκίνησαν στις 04:00 από μια κατά τα άλλα απλή διάρρηξη στο Περιστέρι. Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν τους αλβανούς δράστες και ξεκίνησε καταδίωξη. Οι διαρρήκτες που μόλις είχαν “ανοίξει” ένα ψιλικατζίδικο στο Περιστέρι άρχισαν να κινούνται προς το Αιγάλεω.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που τους ακολουθούσαν έχασαν τον έναν από τους δύο δράστες, όμως κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον δεύτερο.

Εκείνος στο Αιγάλεω, κοντά στα ΤΕΙ, μπήκε σε μια μονοκατοικία και ταμπουρώθηκε.
Ο δράστης ήταν οπλισμένος με ένα πιστόλι τύπου “Τοκάρεφ”. Ευτυχώς το σπίτι στο οποίο βρήκε καταφύγιο ήταν ακατοίκητο και έτσι δεν είχε την ευκαιρία να πάρει ομήρους.

Ο Αλβανός, όπως αποδείχθηκε διαρρήκτης δεν είχε διάθεση να παραδοθεί παρά το ότι είχε κυκλωθεί από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και έτσι χρειάστηκε να πάει στον χώρο ομάδα της ΕΚΑΜ.
Μέχρι να καταφέρουν πάντως οι αστυνομικοί να ακινητοποιήσουν τον δράστη πέρασε αρκετή ώρα, ωστόσο, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες όλα έληξαν χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.