Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Φυλακές Αλικαρνασσού : Αλλοδαποί κρατούμενοι ξυλοκόπησαν αλλοδαπό.

Κρήτη: Τον ξυλοκόπησαν και του φόρεσαν γυναικεία εσώρουχα - Φρίκη στις φυλακές!
Απίστευτης αγριότητας περιστατικό σημειώθηκε στην φυλακή της Νέας Αλικαρνασσού. Αλλοδαπός κρατούμενος ξυλοκοπήθηκε άγρια από αλλοδαπούς συγκρατούμενούς του, οι οποίοι δε σταμάτησαν εκεί...

Τον έγδυσαν, του φόρεσαν γυναικεία εσώρουχα τα οποία οι ίδιοι δημιούργησαν και τον περιέφεραν στους διαδρόμους της φυλακής.
Ο 45χρονος Άραβας ο οποίος εκτίει πολυετή φυλάκιση μπήκε στο στόχαστρο των άλλων συγκρατουμένων του, επειδή θεωρήθηκε «καρφί». Του αποδίδουν τη διαρροή που υπήρξε για την ύπαρξη αυτοσχέδιων μαχαιριών που είχαν βρεθεί πριν από λίγες ημέρες στη φυλακή.

Και επειδή οι κρατούμενοι δεν συγχωρούν αυτές τις πράξεις τον χτύπησαν με το χειρότερο τρόπο. Τον έσυραν σε ένα κελί, όπου πέντε άτομα τον ξυλοκόπησαν με μανία και στη συνέχεια τον έγδυσαν και τον ανάγκασαν να φορέσει αυτοσχέδια γυναικεία εσώρουχα.

Σύμφωνα με το newscreta.gr, oι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ενημερώθηκαν σχετικά και αμέσως αναζήτησαν τους δράστες. Ο ένας εξ αυτών ήταν εκείνος που περιέφερε τον 45χρονο. Πρόκειται για έναν Κούρδο που οδηγήθηκε στην απομόνωση. Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.