Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Ν.Δένδιας: "Τραγική η ποιότητα των λαθρομεταναστών" Οταν τα έλεγε η Χρυσή Αυγή τούς έλεγε ρατσιστές! Τώρα εσυ Δενδιά που πας να ψαρέψεις ψηφαλάκια και λες τα ίδια.. τι είσαι ?Μιλώντας την Πέμπτη στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ Nίκος Δένδιας είπε ότι η Ελλάδα δεν συμφωνεί με  τη συνθήκη Δουβλίνο 3, ενώ αναφερόμενος στο μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε χαρακτήρισε... «τραγική» την ποιότητα των λαθρομεταναστών που καταφθάνουν στην Ελλάδα.  

Bέβαια όλοι καταλαβαίνουμε πια οτι οι εκλογές πλησιάζουν και βγαίνουν όλοι αυτοί οι ανίκανοι να πετάξουν 2-3 δακρύβρεχτες δηλώσεις μπας και ψαρέψουν καμία ψήφο..! Δεν έχουν καταλάβει πια οτι μόνο τις μούτζες των Ελλήνων θα πάρουν;

«Εμείς λέμε ότι δεν μπορεί να είμαστε αρμόδιοι, πρέπει να υπάρχει κατανομή», υπογράμμισε ο κ. Δένδιας και τόνισε ότι η ποιότητα των λαθρομεταναστών που δέχονται οι Έλληνες «είναι τραγική»!

Όπως εξήγησε, ο μετανάστης της Σοβιετικής Ένωσης που πάει στη Σουηδία έχει ένα επίπεδο τονίζοντας πως εμείς αντιμετωπίζουμε λαθρομετανάστες από το Μπαγκλαντές το Αφγανιστάν με μια άλλη κουλτούρα από έναν άλλο κόσμο.

«Αυτή είναι η δική μας ατυχία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τέλος, ο κ. Δένδιας μίλησε επίσης για την αναδιάρθρωση της αστυνομίας λέγοντας ότι η ελληνική αστυνομία «φεύγει από την εποχή του Ηλία του 16ου» και δημιουργεί κατά κάποιο τρόπο το ελληνικό FBI!


Είναι φανερό πως όσο πλησιάζουν οι εκλογές τόσο θα αυξάνονται οι πολιτικές δηλώσεις περί τραγικής ποιότητας λαθρομεταναστών που ξαφνικά  ανακαλύφτηκαν...Τυχόν διαφωνία του ΣΥΡΙΖΑ την εξέλαβαν υπόψη; Άλλωστε με αυτόν θα συγκυβερνήσουν...