Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΑΚΟΜΑ 112 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ… ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΕΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…


lathrometanastes-660x330 Συνεχίζεται το… success story της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας και στο μεταναστευτικό πρόβλημα. 

Έτσι, μέσα σε μια μόνο ημέρα, τη χθεσινή, τρεις καραβιές με λαθρομετανάστες από διάφορες χώρες της Ασίας, αποβιβάστηκαν στην Ελλάδα. 

Πιο συγκεκριμένα, 83 λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν στην Αστυπάλαια, μετά από σήμα κινδύνου που εξέπεμψε ιστιοφόρο στο οποίο επέβαιναν, 5,6 μίλια νοτιοδυτικά της Αστυπάλαιας και επέμβαση διάσωσής τους από το Λιμενικό.

Ακόμα 15 λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν στην περιοχή Γλυκόριζα Πυθαγορείου Σάμου και άλλοι 14 στην περιοχή Συκαμιάς Μυτιλήνης. 

Σύνολο: 112!
 
(ΥΓ): Μη φανταστείτε ότι όλοι αυτοί θα καταλήξουν στα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών (τα γνωστά “dendias hotel”). Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής: Θα ζητήσουν πολιτικό άσυλο (με ψευδή στοιχεία βεβαίως, εφόσον δεν έχουν πάνω τους κανένα επίσημο έγγραφο –διαβατήριο κ.τ.λ.- το οποίο να πιστοποιεί τα πραγματικά στοιχεία τους και τη χώρα προέλευσής τους), θα παραλάβουν ένα χαρτί που θα λέει ότι σε 6 μήνες πρέπει να φύγουν από τη χώρα οικιοθελώς και θα πάνε στην Αθήνα. Αν πιαστούν μετά τους 6 μήνες (κι όσοι πιαστούν), τότε θα πάνε στα κέντρα κράτησης! Αυτά είναι τα μέτρα για αποτροπή των λαθρομεταναστών να έρθουν στην Ελλάδα, από την κυβέρνηση Σαμαρά-Δένδια!