Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Δημόσια ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κατοίκων του κέντρου των Αθηνών για παράνομο μπουρδελομάγαζο αφρικανών… “προστατευόμενο” από το ίδιο το κράτος!



0i01Η επιστολή διαμαρτυρίας-καταγγελία,δημοσιεύεται αυτούσια…και γράφει τα εξής..


Συγκεκριμένα, για το μπουρδελοκατάστημα – μπαρ που το έχουν αφρικανοί στην οδό Ιωάννου Δροσοπούλου 183 με το όνομα “Πριγκηπέσσα”, έχουν γίνει εδώ και τριάμισι χρόνια πάνω από 600 καταγγελίες και αναφορές έγγραφες και προφορικές από κατοίκους της περιοχής στην Δημοτική Αστυνομία και την ΕΛΑΣ, στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Φάκου μέχρι και στον Άρειο Πάγο στον αντεισαγγελέα Δασούλα και δεν έχει κλείσει ούτε για μία ώρα αφού προφανώς καμία αρχή, περιέργως δεν τους ενοχλεί ούτε ασχολείται.

Το μπουρδελομάγαζο των αφρικανών οι οποίοι μάλιστα είναι προκλητικότατοι, βίαιοι και υβρίζουν τους Έλληνες κατοίκους με ρατσιστικά σχόλια και απειλές, λειτουργεί ως “κοσμική ταβέρνα” εδώ και τριάμισι χρόνια εντελώς παράνομα αφού πάντα παραβιάζει το ωράριο λειτουργίας από τα μεσάνυκτα μέχρι και την δεκάτη η ώρα πρωινή και με μουσική στην διαπασών, μαζεύοντας στην περιοχή ορδές αφρικανών μεθυσμένων και πρεζομένων που κατουράνε και αφοδεύουν παντού ενώ ταυτόχρονα σκοτώνονται μεταξύ τους ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ για τις “μοιρασιές”, προκαλώντας και ζημιές σε μαγαζιά και παρακείμενα αυτοκίνητα ενώ νταβατζήδες ξυλοκοπούν επίσης τις πουτάνες τους οι οποίες ουρλιάζουν από το ξύλο όλο το βράδυ αλλά η ΕΛΑΣ μετά από τις καταγγελίες, στέλνει ένα περιπολικό (αν το θυμηθεί) το οποίο περνάει απλά έξω από το μαγαζί με το φάρο αναμμένο (για να τους προειδοποιεί από μακριά ότι έρχονται και έτσι να κλείνουν το μαγαζί και να κρύβονται) και φεύγει…. χωρίς καν να σταματήσει!

Να σημειωθεί μάλιστα πως τα πρώτα δύο χρόνια, δεν είχε καν άδεια λειτουργίας το μπουρδελομάγαζο αυτό αλλά απορώ και ποιος τους την έδωσε για να λειτουργούν στην διαπασών στην πλέον πυκνοκατοικημένη περιοχή του πλανήτη!!!!

Το Δημοτικό Συμβούλιο του 5ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων μάλιστα προ δύο μηνών έβγαλε απόφαση ομοφώνως για την οριστική σφράγιση του μαγαζιού και την αφαίρεση της αδείας λειτουργίας αλλά περιέργως ακόμα το μαγαζί αυτό λειτουργεί κανονικά από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι το πρωί στις 10!!!!!!

Και ενώ για να λειτουργήσει «κοσμική ταβέρνα» (όπως ήταν και η άδεια λειτουργίας που μόνο για ταβέρνα δεν πρόκειται) σε πυκνοκατοικημένη περιοχή χρειάζεται προηγουμένως να υπάρχει εξασφαλισμένος χώρος πάρκινγκ όπως λέει ο νόμος για να μπορέσει να λάβει το μαγαζί την άδεια λειτουργίας και ενώ η διατάραξη κοινής ησυχίας και κυρίως η παραβίαση ωραρίου λειτουργίας καθώς και οι υγειονομικές διατάξεις παραβιάζονται συνεχώς και επί τόσα χρόνια, εντούτοις το μουρδελομάγαζο των αφρικανών συνεχίζει να λειτουργεί εδώ και τριάμισι χρόνια χωρίς ούτε μία ώρα να κλείσει ποτέ παρά τις εκατοντάδες καταγγελίες από τους κατοίκους!

Η Δημοτική Αστυνομία δεν πάτησε το πόδι της ποτέ πάνω από 2 φορές το χρόνο για να ελέγξει το μαγαζί αυτό, λιγότερες δηλαδή από 3 σε κάθε έτος λειτουργίας, ώστε να μη μπορεί να κλείσει αυτό αφού απαιτούνται 3 μηνύσεις τουλάχιστον κάθε χρόνο και μάλιστα ουδέποτε οδηγήθηκαν οι υπεύθυνοι του καταστήματος στο δικαστήριο με την αυτόφωρη διαδικασία όπως προβλέπει ειδικά ο νόμος για την παραβίαση ωραρίου λειτουργίας η οποία επί τόσα χρόνια ήταν μόνιμη, σταθερή και διαρκής για κάθε βραδιά λειτουργίας του μπουρδελομάγαζου αυτού και η εγκύκλιος του πρώην Αντεισαγγελέα Δασούλα από το καλοκαίρι του 2013 προέβλεπε αυτό ακριβώς και είχε αποσταλεί και στην Αστυνομία και τις Εισαγγελικές Αρχές και τους Δήμους!!!!!!!

Εκτός των άλλων ο Νόμος λέει πως αφαιρείται η άδεια ενός καταστήματος ακόμα και όταν αυτό συγκεντρώνει περιθωριακά παραβατικά άτομα και παρανόμους, γίνεται διακίνηση ναρκωτικών, πορνείας, συμβαίνουν βιαιοπραγίες και γενικότερα γεγονότα που παραβιάζουν την τάξη, ασφάλεια, ησυχία και ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής. Φυσικά τους νόμους τους έχουν μόνο για το Θεαθήναι όταν πρόκειται για αλλοδαπούς… και το έχουμε καταλάβει αυτό πολύ καλά ως νομοταγείς Έλληνες πολίτες που προφανώς θα μας χαρακτηρίζουν και ως ρατσιστές επειδή λέμε τα αυτονόητα…
Είναι σαφές πως σύμφωνα με όλα όσα περιγράφουν οι καταγγελίες των κατοίκων, η Δημοτική Αρχή αλλά και η ΕΛΑΣ με την Δικαστική Αρχή, παρέχει προστασία στο μπουρδελομάγαζο αυτό των αφρικανών που σημαίνει πως προφανέστατα πρέπει να τα “πιάνουν” κάποιοι ή ο Καμίνης πουλάει “πλάτες” στους αλλοδαπούς, ειδάλλως δεν εξηγείται διαφορετικά και εάν εξηγείται διαφορετικά να μας πει κάποιος υπεύθυνος πως εξηγείται διαφορετικά.

Μάλιστα η ΕΛΑΣ που επίσης έχει την αρμοδιότητα επί του ποινικού μέρους ειδικά στο θέμα των ελέγχων για βιαιοπραγίες, ναρκωτικά, πορνεία, κλπ όχι μόνο δεν έπραξε επίσης τίποτα επί τόσα χρόνια αλλά οι αστυνομικοί της ΕΛΑΣ ήταν ακόμα περισσότερο προκλητικοί και μόνο που δεν σε έβριζαν όταν τους έκανες την καταγγελία λέγοντας πως έχουν να ασχοληθούν με άλλα πιο σοβαρά ζητήματα και να μην τους απασχολήσουν οι κάτοικοι ξανά για αυτό το ζήτημα γιατί θα συλληφθούν εκείνοι!!!!! Αδιανόητα πράγματα… που ούτε στην Ουγκάντα δεν συμβαίνουν.

Οι Δημοτικές, Δικαστικές και Αστυνομικές Αρχές είναι απαραίτητες όταν αυτές εφαρμόζουν τον νόμο και προστατεύουν και αντιμετωπίζουν όλους τους πολίτες ισότιμα. Πχ εάν ο Καμίνης είχε δίπλα στο σπίτι του ένα τέτοιο μπουρδελομάγαζο να του παίζει ταμ ταμ όλο το βράδυ και να του χέζουν την πόρτα, αυτό το μπουρδελομάγαζο θα είχε κλείσει από το πρώτο λεπτό..

Προφανώς όμως για τον Καμίνη εμείς έχουμε χέσει στο πηγάδι του και προστατεύει τους λαθραίους και παρανόμους επειδή τον ψηφίζουν και τον έκαναν Δήμαρχο με αντισυνταγματικές ψήφους όπως απεφάνθη και το ΣτΕ…

Εάν λειτουργούν έτσι ανεξέλεγκτα και προστατευόμενα αυτά τα μπουρδελομάγαζα των αλλοδαπών, τότε είναι προτιμότερο να πάνε όλοι οι ανωτέρω στα σπίτια τους και να μη τους πληρώνουμε τσάμπα. Εάν δεν μπορούν ή δεν θέλουν να εφαρμόσουν τον Νόμο ας αφήσουν τότε τους πολίτες να λύσουν τα προβλήματά τους, μόνοι τους αλλά μετά να μη τους κατηγορούν και από πάνω ως ρατσιστές φασίστες χρυσαυγίτες. Σίγουρα μπορούν οι πολίτες να λύσουν τα προβλήματά τους πολύ καλύτερα τελικά από μόνοι τους παρά περιμένοντας τους αδιάφορους και επίορκους των κρατικών Αρχών να τους τα λύσουν. Αυτό έχουμε τελικά καταλάβει μετά από τριάμισι χρόνια προκλητικής αδιαφορίας από τις Αρχές.

Λοιπόν σας καλούμε για τελευταία φορά να ασχοληθείτε με το μεγάλο ζήτημα που αντιμετωπίζουμε, όπως και οφείλετε και έχετε καθήκον, προτού αναγκαστικά ασχοληθούμε εμείς δραστικά και πάρουμε το νόμο στα χέρια μας γιατί κάθε ανοχή έχει τελειώσει προ πολλού. Τριάμισι χρόνια έχουμε να κοιμηθούμε επειδή εσείς είστε άχρηστοι και επίορκοι. Ε αρκετά πια.
Αυτή είναι καταγγελία δημόσια που έχουν κάνει οι κάτοικοι σε πολλούς ιστοχώρους αφού από τις αρχές δεν βρέθηκε καμία ανταπόκριση και περαιτέρω ανοχή και υπομονή δεν πρόκειται να δείξουμε.
 ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.