Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Τρίπολη: Εξιχνίαση δολοφονίας ηλικιωμένου μπροστά στην γυναίκα του! ΑΛΒΑΝΟΙ οι δράστες.

Ομολόγησε ένας από τους δράστες της φρικιαστικής δολοφονίας - Ο άτυχος παππούς, είχε βρεθεί αντιμέτωπος με 4 αδίστακτους Αλβανούς κακοποιούς.

 

Εξιχνιάστηκε μετά από πολύμηνη αστυνομική έρευνα, η ληστεία και η ανθρωποκτονία ενός 77χρονου, σε σπίτι στα Βούρβουρα Αρκαδίας. Οπως λέγαμε και τότε, μόνο αλβανοί θα μπορούσαν να είναι οι δράστες λόγω της αγριότητας της δολοφονίας. Δυστηχώς δικαιωθήκαμε...ξανά!

Δράστης είναι ένας 35χρονος Αλβανός που συνελήφθη, μετά από ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Τρίπολης, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των τριών συνεργών του, για ληστεία κατά συναυτουργία και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος Αλβανός μαζί με τους άλλους τρεις συνεργούς του πήγαν στο χωριό Βούρβουρα, μπήκαν στο σπίτι που διέμενε ο 77χρονος μαζί με την 79χρονη σύζυγό του και τους ακινητοποίησαν.

Οι δράστες όμως δεν άρχισαν αμέσως να ψάχνουν για χρήματα. Αρχισαν να χτυπούν με πρωτοφανή αγριότητα τον ηλικιωμένο, μπροστά στην έντρομη γυναίκα του, που τους εγκλιπαρούσε να σταματήσουν.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ο 77χρονος έπεσε στο πάτωμα. Ο θάνατός του, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που πήγε αργότερα στο σπίτι, προήλθε από δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι.

Οι κακοποιοί αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Σε βάρος ενός εκ των τριών αλβανών, που δεν έχουν συλληφθεί, εκκρεμούν δύο εντάλματα σύλληψης, για ληστεία και ληστεία με ανθρωποκτονία, καθώς και δύο καταδικαστικές αποφάσεις.

Ο 35χρονος θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Τρίπολης.