Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Συνελλήφθη βούλγαρος που προσπάθησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο και να βιάσει την κόρη της ιδιοκτήτριας!! Τον έπιασαν οι πολίτες!

 Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Λαμίας. 27χρονη έζησε εφιαλτικές στιγμές όταν αλλοδαπός ληστής μπήκε στο κοσμηματοπωλείο της (Vid)

Ένας 30χρονος Βούλγαρος εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο και προσπάθησε πρώτα να βιάσει την κόρης της ιδιοκτήτριας.

Σύμφωνα με το lamiareport, η 27χρονη κοπέλα έζησε ένα πραγματικό εφιάλτη καθώς ο δράστης απειλώντας την με κατσαβίδι, την οδήγησε στο κουζινάκι και της είπε: "Πρώτα θα σε βιάσω και μετά θα σε κλέψω".

Μάλιστα η κοπέλα αντιστάθηκε και ο επίδοξος βιαστής της χτυπούσε το κεφάλι της στη σιδερένια κολόνα, που έχει η σκάλα του καταστήματος.

Παράλληλα, την τραυμάτισε στο χέρι με το κατσαβίδι και ένα μαχαίρι που βρήκε στο κουζινάκι του κοσμηματοπωλείου.

Η κοπέλα φώναζε απελπισμένα βοήθεια και έτσι ο δράστης φοβήθηκε και έφυγε τρέχοντας για να συλληφθεί από τους πολίτες, που τον κυνήγησαν λίγο πιο πέρα.


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι πολίτες ήταν τόσο εξοργισμένοι μαζί του που ζητούσαν από τους αστυνομικούς να αφήσουν τον ληστή για να τον "περιποιηθούν" οι ίδιοι.

Σημειώνεται ότι ο δράστης λίγο πριν είχε διαρρήξει δύο σπίτια στη Λαμία, από όπου έκλεψε μια κάμερα, κινητά, κοσμήματα και ότι άλλο βρήκε.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να δουν και αν εμπλέκεται σε άλλες ληστείες και διαρρήξεις, ενώ αναζητούν τον συνεργό του, αφού είναι βέβαιο ότι είχε και άλλον μαζί του, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι μένει στη Αθήνα και ότι ήρθε με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ στη Λαμία, να κλέψει και να ξαναφύγει.

*Το βίντεο είναι από το lamiareport.gr




ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Λαμία:Βούλγαρος ληστής τραυμάτισε με κατσαβίδι υπάλληλο και τον πήραν στο κυνήγι οι περαστικοί!