Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Αλβανός σκότωσε το ’08, ξανασκότωσε το ’10 και διέφυγε σαν κύριος στην Αλβανία!

ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Δολοφόνος ένας 27χρονος Αλβανός και κίνητρο της εγκληματικής πράξης, φυσικά η ληστεία. 

Ο εγκληματίας διέφυγε ταχέως στη χώρα του. Εναντίον του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή και επίκειται και έκδοση Διεθνούς Εντάλματος, ενώ εκκρεμεί από το 2008 ένταλμα σύλληψης και από τον Ανακριτή Σύρου, για ανθρωποκτονία και βιασμό μιας 24χρονης αλλοδαπής στην Μύκονο.

Το συγκεκριμένο απόβρασμα (“οικονομικός μετανάστης” για τη συγκυβέρνηση) ήρθε στην Ελλάδα, σκότωσε, βίασε και ξανασκότωσε, για να διαφύγει ανενόχλητος στη χώρα του. 

Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα ενός ολόκληρου κράτους, που έχει αφήσει έρμαιο τους ηλικιωμένους πολίτες του στις ορέξεις κάθε διεστραμμένου εγκληματία. Είναι άμεση εθνική ανάγκη να εφαρμοστεί εκ νέου η θανατική ποινή, ως μοναδικό μέτρο σωτηρίας της κοινωνίας μας. 

Τα έργα και οι ημέρες των λαθροεισβολέων που αλωνίζουν στην Πατρίδα μας είναι γνωστά. Έρμαα τους και στόχος τους, οι Έλληνες πολίτες. 

Πόσες χιλιάδες από αυτούς που κυκλοφορούν στις γειτονιές μας, έχουν βεβαρημένο πρότερο βίο και… κατάμαυρο ποινικό μητρώο; Και παρόλα ταύτα εισβάλλουν στη χώρα μας και εγκληματούν ασυστόλως, χωρίς καμμία όχληση από την ελλαδική πολιτεία. Και διάγουν έναν βίο… σαν άρχοντες, σαν πολίτες α’ κατηγορίες, εις βάρος της ασφάλειας, της ζωής και της οικονομικής ευημερίας του Ελληνικού λαού.  

Με την αμέριστη, πάντα, οικονομική και, όχι μόνο, υποστήριξη από τα αριστερίστικα και αναρχικά κυκλώματα των πληρωμένων ανδρείκελων και φυσικά την, και επισήμως νομοθετημένη, συνδρομή από το λαθρολάγνο ελλαδικό κράτος.