Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Φιλιατρά – Λαθρομετανάστες πωλούσαν χασίς σε σπιρτόκουτα


Σε χώρο διακίνησης ναρκωτικών είχε μετατραπεί από τρεις αλλοδαπούς το Αγροτικό Ινστιτούτο Φιλιατρών όπου διέμεναν μαζί με άλλους, οι οποίοι και συνελήφθησαν να έχουν στην κατοχή τους 7 σπιρτόκουτα με 35,4 γραμμάρια χασίς το οποίο πουλούσαν στην περιοχή, όπως και το χρηματικό ποσό των 1.055 ευρώ.

Οι 3 αλλοδαποί που διέμεναν στο Ινστιτούτο διακινούσαν ναρκωτικά και πιο συγκεκριμένα ινδική κάνναβη.  

Το βράδυ του Σαββάτου η αστυνομία έκανε έφοδο στο συγκεκριμένο χώρο και μετά από έρευνα συνέλαβαν έναν 28χρονο Αλγερινό στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν δύο σπιρτόκουτα με 10 γραμμάρια χασίς, 685 ευρώ μετρητά, μια απόδειξη 900 ευρώ από εταιρεία μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επίσης συνελήφθη ένας 21χρονος Μαροκινός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 370 ευρώ και ένας 39χρονος Παλαιστίνιος(;) στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα κινητό.

Σε έρευνα που έγινε στο χώρο που έμεναν, σε ειδική κρύπτη πάνω από την ψευδοροφή του κτηρίου βρέθηκαν 5 ακόμη σπιρτόκουτα με 25,4 γραμμάρια ινδική κάνναβης.

Από τους τρεις συλληφθέντες ο πρώτος είχε ξανασυλληφθεί στο Διδυμότειχο το Μάρτιο του 2011 και του είχε δοθεί τρίμηνη προθεσμία να εγκαταλείψει τη χώρα…!!!