Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΛΑΘΡΟΡΟΜΑ ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ - ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΧΝΕ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ!


Δύο περιπτώσεις κλοπών και μια απόπειρα κλοπής σε σπίτια στη Μεσσηνία, εξιχνιάστηκαν από την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας συνελήφθησαν τρεις Ρομά, ηλικίας 30, 26 και 17 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αντίσταση, εξύβριση και σωματική βλάβη, ενώ αναζητείται ακόμη ένα άτομο.

Ειδικότερα, οι δράστες προχθές το μεσημέρι, στη Μεσσήνη διέρρηξαν το σπίτι μιας 48χρονης χωρίς όμως να αφαιρέσουν κάτι.

Μετά από αναζήτηση οι αστυνομικοί τους εντόπισαν χθες το πρωί, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης, να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο.

Οι κακοποιοί όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών, προσπάθησαν να διαφύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Ακολούθησε καταδίωξη και οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο και να συλλάβουν τους τρεις, ενώ ένας κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Κατά τη σύλληψη τους αντιστάθηκαν, εξύβρισαν και τραυμάτισαν ελαφρά τους αστυνομικούς.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει και τις εξής κλοπές:

Στις 13 Ιανουαρίου το πρωί, στην Βελίκα Μεσσηνίας, μπήκαν σε σπίτι 54χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και φωτογραφική μηχανή.

Την ίδια μέρα, στην Αρσινόη Μεσσηνίας, μπήκαν σε σπίτι 70χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και χρυσαφικά.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ερευνάται και η τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.