Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΦΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2010! ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΦΟΝΙΑΣΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΦΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2010! ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ; 

 

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία ενός άνδρα 66 ετών, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της 6ης Μαρτίου 2010 μέσα στο διαμέρισμα του στα Πετράλωνα.

Δράστης είναι ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας και κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία.

Σε βάρος του 27χρονου αλλοδαπού, που διέφυγε αμέσως μετά το έγκλημα στη χώρα του, εκδόθηκε Ένταλμα Σύλληψης από τον Ανακριτή και παράλληλα γίνονται ενέργειες για την έκδοση Διεθνούς Εντάλματος.

Επίσης για τον ανωτέρω εκκρεμεί και άλλο Ένταλμα Σύλληψης, του Ανακριτή Σύρου για ανθρωποκτονία και βιασμό, πράξεις που έγιναν στις 17 Ιανουαρίου 2008 στην περιοχή «Μεγάλη Άμμος» στη Μύκονο σε βάρος 24χρονης αλλοδαπής υπηκόου Ρωσίας. 

Μας εξοντώνουν αργά και μαρτυρικά κάθε μέρα οι ουτσεκάδες, και ακόμα δεν τους έχουν στείλει στον αγύριστο ούτε στέλνουν το στρατό να φυλάει τα σύνορα με τις σφαίρες και απορώ ποιος είναι ο ρόλος του στρατού και γιατί τον πληρώνουμε... Να δούμε ως πότε θα κοιμούνται και η κυβέρνηση και ο λαός μας.