Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Αφγανοί βιαστές οργιάζουν στην Πάτρα με θύματα Ελληνίδες!

Στην Πάτρα, όπου τριτοκοσμικοί μετανάστες καταλήγουν, με σκοπό να βρουν τρόπο να περάσουν στην Δυτική Ευρώπη, τα κρούσματα σεξουαλικών επιθέσεων από Αφγανούς κατά Ελληνίδων, αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.


Οι «αγαπημένοι» των ΜΚΟ, που την τελευταία δεκαετία, στο όνομα των θετικών διακρίσεων και της πολυπολιτισμικότητας, έχουν ξεχάσει τα δικαιώματα των γυναικών, δείχνουν πόσο πραγματικά εκτιμούν τις γυναίκες.

Μάλιστα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να επιτίθενται στις γυναίκες στο κέντρο της πόλης και σε κοινή θέα. Και όλα αυτά τα γράφουμε, βάσει των περιστατικών που έχουν γνωστοποιηθεί, καθώς πολλά είναι εκείνα που δεν μαθαίνονται για ευνόητους λόγους.

Χαρακτηριστικό είναι πάντως το ότι, στην περίπτωση βιαστή στα Χανιά, ο οποίος συγκαταλέγεται στους καταληψίες (και κλέφτες) που κατέλυσαν στο Μέγαρο Υπατία, αριστεριστικές ιστοσελίδες μίλησαν για «προσωπικές διαφορές» μεταξύ του δράστη και του θύματος. Τόσος αριστεριστικός σεβασμός στις γυναίκες...

Στην Πάτρα πάλι: στην περιοχή της Παπαφλέσσα, ένα ζευγάρι 18χρονων, βάδιζε επί της οδού Παπαφλέσσα, όταν δέχθηκαν επίθεση από τρεις Αφγανούς. 

Η ψυχραιμία του νεαρού στάθηκε σωτήρια, καθώς μπόρεσε να απομακρύνει την κοπέλα εγκαίρως, βάζοντάς την στο αυτοκίνητό του.

Σε άλλη ια απόπειρα βιασμού, μια 16χρονη μαθήτρια γλίτωσε τα χειρότερα, όταν επιστρέφοντας από το φροντιστήριό της, δέχθηκε επίθεση από δύο Αφγανούς, σε κεντρικό σημείο της Πάτρας. Η παρουσία σε κοντινό σημείο μοτοσικλετιστή της ΕΛΑΣ, την έσωσε, καθώς ακούγοντας τις φωνές της, ο αστυνομικός πλησίασε και αφού βεβαιώθηκε ότι η κοπέλα ήταν εντάξει, καταδίωξε τους λαθρομετανάστες.

Αλήθεια, οι οργανώσεις γυναικών των κομμάτων, τι λένε για όλα αυτά;

elkosmos