Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΣΤΑ ΟΙΝΟΦΥΤΑ... ΜΑΝΤΕΨΤΕ! ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

Εξιχνιάσθηκε η απόπειρα ληστείας στα τέλη του προηγούμενου Σεπτέμβρη, στη Βιομηχανική Περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 29χρονου αλλοδαπού, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των τριών συνεργών του.

Εξιχνιάσθηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, η απόπειρα ληστείας, στη Βιομηχανική Περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας στα τέλη του προηγούμενου Σεπτέμβρη, από τέσσερις (4) δράστες που κατείχαν δυο πολεμικά τυφέκια Kalashnikov.

Μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα, προέκυψε η συμμετοχή ενός 29χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε, ως ένας από τους δράστες της απόπειρας ληστείας.

Ειδικότερα, την 29-09-2011 νωρίς το πρωί, τέσσερις (4) δράστες επιχείρησαν να διαρρήξουν Α.Τ.Μ. τράπεζας, σε στεγασμένο χώρο στη Βιομηχανική Περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας. Έγιναν όμως αντιληπτοί από τον 47χρονο ημεδαπό φύλακα και με την απειλή πολεμικού τυφεκίου ( Kalashnikov ) τον ακινητοποίησαν και τον κλείδωσαν στην τουαλέτα.

Απείλησαν επίσης, δυο ημεδαπούς οδηγούς φορτηγών, ηλικίας 54 και 46 ετών, οι οποίοι ανέμεναν στο χώρο στάθμευσης και τελικά διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί την 02-09-2011 από την περιοχή της Νεμέας, αφήνοντας πίσω τους διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ λίγες ώρες αργότερα εντοπίσθηκε στον Κάμπο Οινοφύτων, το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 29χρονου υπηκόου Αλβανίας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών (3) συνεργών του.
πηγη