Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΑΝΗΛΙΚΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ - ΕΙΧΕ ΒΙΑΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ !!

Παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών ήταν ο 37χρονος αλλοδαπός σάτυρος που ήθελε να ξεσπάσει τις αρρωστημένες...ορέξεις του σε ένα 15χρονο κορίτσι, αλλά για...καλή τύχη της ανήλικης, αυτή η φορά, ήταν η πρώτη και η τελευταία!

Ο 37χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, το απόγευμα του Μ. Σαββάτου , στο Ρέθυμνο, από Αστυνομικούς της οικείας Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, καθώς νωρίτερα, η ανήλικη τον κατήγγειλε ότι, εκμεταλλεύτηκε την απουσία των γονιών της, μπήκε στο σπίτι της και αποπειράθηκε να τη βιάσει...

Το ανήλικο κορίτσι αντέδρασε σθεναρά και καλώντας σε βοήθεια, έγινε αντιληπτή από τους γείτονες, γεγονός που ανάγκασε τον δράστη να τραπεί σε φυγή.

Ο 37χρονος αλλοδαπός συνελήφθη ενώ από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι είχε προφυλακιστεί για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος άλλης μιας γυναίκας και πριν από περίπου ένα χρόνο ενώ αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους..!!