Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ανακοίνωση ανίκανου ανθελληνικού κράτους : “Βγάλτε τα πέρα μόνοι σας. Μην κυκλοφορείτε τη νύχτα !!!”

Το υπουργείο προστασίας του πολίτη, αδύναμο να επιβάλει τάξη και ασφάλεια στις ελληνικές γειτονιές όπου οργιάζει η εγκληματικότητα, εξέδωσε ανακοίνωση με τραγελαφικές συμβουλές προς τις γυναίκες, έτσι ώστε να αποτραπούν ενδεχόμενες εγκληματικές ενέργειες εναντίων τους. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από αυτές:  1) “Στο σπίτι να έχετε κλειστές τις κουρτίνες, ώστε οι άνθρωποι να µην βλέπουν μέσα το σπίτι σας, ιδιαίτερα τη νύχτα .”  

2) “Μετά τη δύση του Ηλίου, εάν είναι απαραίτητο να μετακινηθείτε με τα πόδια σε σκοτεινές περιοχές, φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές.  

3) “Όταν περπατάτε στο δρόμο να δείχνετε αυτοπεποίθηση και δραστήρια.”  

4) “Όταν εισέρχεστε στο αυτοκίνητό σας να κρατάτε ήδη το κλειδί στο χέρι σας, έτσι ώστε να µη χάνετε χρόνο ψάχνοντας για το κλειδί.”




Κοινώς η αστυνομία, την οποία πληρώνουμε από την τσέπη μας, καλεί τις γυναίκες να προστατευθούν από μόνες τους ή απλά να μείνουν σπίτι τους! Αυτό την ίδια ώρα που πολλοί αστυνομικοί είναι στην ιδιωτική υπηρεσία πολιτικών και εργολάβων, όπως για παράδειγμα να κρατούν την ομπρέλα του Τσίπρα ή να υπερασπίζονται παρανόμως την ΑΚΤΩΡ.

Βλέπουμε ότι το κράτος, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη σημερινή κατάσταση στις γειτονιές μας, αδυνατεί να προσφέρει το ελάχιστο δικαίωμα της κάθε Ελληνίδας… να κυκλοφορεί ελεύθερη και ασφαλής στην ίδια της τη χώρα.

Επιβάλλεται, λοιπόν, ήδη με τις ευλογίες του υπουργείου το “η γυναίκα σπίτι της”. Σε λίγο να περιμένουμε και την “σύσταση με σκοπό την ασφάλεια” για μπούργκες;