Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

"ΧΑΡΗ" ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ...

Το είχα ακούσει, αλλά πραγματικά δεν το πίστευα... Μέχρι που το διαπίστωσα ιδίοις όμμασι.

Λόγω εργασίας κυκλοφορώ με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και μάλιστα -πείτε με βλάκα!- χτυπάω πάντα εισιτήριο. Χθες βρισκόμουν σε τρόλεϋ με κατεύθυνση το κέντρο της Αθήνας.

Λίγο πριν την Ομόνοια μπήκαν ελεγκτές (3 γυναίκες και 1 άντρας) και βρήκαν τρεις αλλοδαπούς χωρίς εισιτήρια. Τους κατέβασαν απο το λεωφορείο και δεν γνωρίζω τι έγινε μετά...

Σήμερα όμως που επαναλήφθηκε το περιστατικό (μπήκαν στο τρόλεϋ 2 άντρες ελεγκτές) έτυχε να κατέβω στην ίδια στάση με τους αλλοδαπούς που δεν είχαν εισιτήριο και κάθισα για να παρακολουθήσω τι θα συμβεί.

Οι 4 αλλοδαποί όχι μόνο δεν είχαν εισιτήρια, αλλά ούτε καν χαρτιά! Σε ποια στοιχεία λοιπόν θα έκοβαν το πρόστιμο οι ελεγκτές; Όπως μπορείτε να καταλάβετε, δεν κρατήθηκα. Πήγα στους ελεγκτές ωρυόμενος για την προσβολή και τις διακρίσεις που γίνονται εις βάρος των Ελλήνων από το ίδιο το κράτος. Όταν λοιπόν είπα στον έναν ελεγκτή "σε τι στοιχεία θα κόψεις το πρόστιμο; τι ονοματεπώνυμο θα σου δώσει; Αχμέτ Αλί του Χασάν;", ο ελεγκτής με κοίταξε και μου είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: "έχετε δίκιο... αλλά αυτές είναι οι οδηγίες της υπηρεσίας"!

Ποιες είναι οι οδηγίες; Να τους κατεβάζουν και να τους αφήνουν!!!
πηγη

Εάν αυτό δεν είναι καραμπινάτη ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ κατά των Ελλήνων (τα ακούς κύριε Καστανίδη;) τι ακριβώς είναι;;;


Γιώργος Φωστηρόπουλος
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ