Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Βιομηχανία πορνείας Αφρικανών γυναικών μέρα μεσημέρι στο κέντρο, με την αστυνομία να χαζεύει..

ΔΕΙΤΕ: Μέρα μεσημέρι στην 3η Σεπτεμβρίου το «ψάρεμα» των πελατών, διπλα στο αστυνομικό τμήμα! Δείτε ποσο ενδιαφέρονται για την βελτίωση της κοινωνίας..

Λίγες δεκάδες μέτρα από το αστυνομικό τμήμα Ομονοίας υπάρχει ένα από τα γνωστότερα στέκια πληρωμένου έρωτα. Δεκάδες αλλοδαπές γυναίκες από διάφορες χώρες και φυλές ικανές να ικανοποιήσουν σχεδόν κάθε γούστο βρίσκονται καθημερινά στην οδό 3η Σεπτεμβρίου έτοιμες να προσφέρουν τις επί πληρωμή υπηρεσίες τους.

Αλλάζοντας με βάρδιες τις παρουσίες τους σαν να πρόκειται για… εργοστάσιο, βρίσκονται εκεί κυριολεκτικά όλο το εικοσιτετράωρο ακόμα και τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες αιχμής.

Μπροστά στα μάτια δεκάδες περαστικών, Ελλήνων, ξένων τουριστών ακόμα και μικρών παιδιών, επιχειρούν να «ψαρέψουν» πελάτες προκειμένου να βγάλουν το μεροκάματο.
Καλύτεροι υποψήφιοι πελάτες μοιάζουν να είναι άντρες μεγαλύτερης ηλικίας που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα «διαφημιστικά» χάδια και φιλιά των κοριτσιών ενώ στη συνέχεια τις περισσότερες φορές αποχωρούν μόνοι τους.

Οι περισσότεροι κάτοικοι και καταστηματάρχες έχουν μάθει πλέον να ζούνε με αυτή την κατάσταση, η οποία όμως δεν γίνεται συνήθεια αφού υποβαθμίζει απελπιστικά το συγκεκριμένο δρόμο αλλά και την εικόνα του κέντρου της πόλης.


Μία κατάσταση που ασφαλώς δεν είναι άγνωστη ούτε στο Δήμο της Αθήνας ούτε στην πολιτεία ούτε και στην αστυνομία. Το ερώτημα που τίθεται λοιπόν είναι γιατί δεν κάνουν κάτι γι αυτό;

Δείτε τις φωτογραφίες…









πηγη