Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Συμπλοκή ανάμεσα σε λαθρομετανάστες στην ΠάτραΣτα χέρια ήρθαν αλλοδαποί χθες το απόγευμα στο κέντρο της Πάτρας για προσωπικές διαφορές, ενώ ένας από αυτούς προκειμένου να. σωθεί από την μανία των διωκτών του, πέρασε στην κυριολεξία μέσα από μία τζαμαρία καταστήματος.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα στην πλατεία Όλγας αλλοδαποί άρχισαν να λογομαχούν μεταξύ τους και τέσσερα από τα άτομα άρχισαν να κυνηγούν ένα άτομο προκειμένου να τον χτυπήσουν.

Ο άνδρας προσπαθώντας να ξεφύγει από τα χέρια των καταδιωκτών του, πέρασε την οδό Κολοκοτρώνη και θέλησε να μπει σε ένα καφενείο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το κτίριο του Εργατικού Κέντρου.
Όμως δεν πρόσεξε πως η πόρτα του καταστήματος ήταν κλειστή και έτσι πέρασε μέσα από την τζαμαρία με αποτέλεσμα ο ίδιος να τραυματιστεί, ενώ οι άλλοι αλλοδαποί διέφυγαν.

Άμεσα στο σημείο κατέφθασαν άνδρες της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίον για τις πρώτες βοήθειες.
πηγη