Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Ο λαθρομετανάστης τρομοκράτης της γειτονιάς σας!


Συνελήφθη, όπως είδαμε κι εχθές, από την αστυνομία στην Πεντέλη, ο Λιβανέζος υπήκοος Γκαλέμπ Ταλέμπ που φέρεται ως μέλος της οργάνωσης Φατάχ Αλ Ισλάμ.
 
Είχε προηγηθεί δημοσίευμα της Ιταλικής εφημερίδας Κοριέρε Ντέλα Σέρα, σύμφωνα με το οποίο ο συλληφθείς προετοίμαζε επίθεση στην Ελλαδα ή σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Κρατείται επίσης εδώ και αρκετό καιρό ο Μοχάμεντ Μούσα, μέλος της ίδιας οργάνωσης.
Οι δύο αυτοί ύποπτοι βρίσκονται παράνομα στην χώρα, όπως έγινε γνωστό και αναμένεται να ερευνηθεί η υπόθεσή τους και να απελαθούν ή να λάβουν, αν δικαιούνται πολιτικό άσυλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ειπώθηκε σε δελτίο ειδήσεων πριν λίγο, ελπίζω να μην ευσταθεί)

Δύο “ κακομοίρηδες” λαθρομετανάστες ήταν κι αυτοί που δεν είχαν στο ήλιο μοίρα. Φτωχοί που ψάχνουν μια καλύτερη ζωή… Τουλάχιστον αυτό θα έλεγαν μέχρι εχθές οι διάφοροι “ προοδευτικοί-φιλάνθρωποι” και κατ’ επάγγελμα μισέλληνες. Μετά την αποκάλυψη της ιταλικής εφημερίδας Κορριέρε Ντέλλα Σέρα, μεταμορφώθηκαν από τον …αλλοδαπό της διπλανής πόρτας σε εν δυνάμει επικίνδυνους τρομοκράτες!

Επιβεβαιώνονται πανηγυρικά δηλαδή, όσοι εδώ και 20 χρόνια περίπου ζητάνε σοβαρή μεταναστευτική πολιτική, έλεγχο των συνόρων, να τεθούν κόκκινες γραμμές για τα όρια αντοχής της ελληνικής κοινωνίας για το πόσους μετανάστες χρειάζεται και αντέχει.  

Αυτοί δηλαδή οι “ εθνικιστές” (ακόμα μένει η ταμπέλα από τους φωτεινούς παντογνώστες θολοκουλτουριάρηδες) που ρωτούσαν τον εκάστοτε αρμόδιο, πώς είμαστε σίγουροι ότι στους 1000 που μπαίνουν τουλάχιστον ο ένας δεν είναι επικίνδυνος εγκληματίας ή ακόμη χειρότερα πράκτορας ξένων συμφερόντων, αφού έρχονται ανεξέλεγκτα;

Το κέντρο της Αθήνας πλέον είναι γκέτο αγνώστου προελεύσεως ανθρώπων, όσοι δεν είναι γκετοποιημένοι σε τέτοιο βαθμό ζουν στο διπλανό διαμέρισμα, στην διπλανή πολυκατοικία. Μπορεί κάποιος αρμόδιος να μου εγγυηθεί ότι δεν είναι κι αυτός τρομοκράτης της Αλ Κάιντα;

Κύριε Παπουτσή που παλιά μας λέγατε ρατσιστές, μπορείτε να εγγυηθείτε ως αρμόδιος υπουργός ότι δεν εκτρέφουμε πυρήνες βίαιων, ακραίων, ισλαμιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων;
Τελικά το να βλέπει κάποιος πέρα από την μύτη του είναι πολύ δύσκολη υπόθεση στην σύγχρονη ελληνική πολιτική…
filologos10