Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Ηράκλειο: Συνελήφθη 16χρονη βουλγάρα για μαστροπεία

Η ανήλικη αλλοδαπή κοπέλα προάγει στην πορνεία αλλοδαπές γυναίκες μαζί με έναν 56χρονο και έναν 54χρονο που συνελήφθησαν μαζί της στην Παχειά Άμμο Ιεράπετρας.

 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου διερευνούσε πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η 16χρονη Βουλγάρα, από κοινού με τον 56χρονο ομοεθνή της και ένα 54χρονο Έλληνα , προάγουν στην πορνεία αλλοδαπές γυναίκες.

Με την διαμεσολάβηση της 16χρονης αστυνομικός έκλεισε ραντεβού έναντι του ποσού των 70 ευρώ που της κατέβαλε για να συνευρεθεί σεξουαλικά με την 21χρονη συμπατριώτισσα της.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι η ανήλικη με τη μεσολάβηση και την συνεργασία του 56χρονου και του 54χρονου, έκλεινε τα ραντεβού και εισέπραττε τα χρήματα, κατευθύνοντας τους πελάτες στην 21χρονη ομοεθνή τους.

Στην κατοχή της 16χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ που της παρέδωσε ο Αστυνομικός, καθώς και άλλα 70 ευρώ προερχόμενα από προηγούμενο ραντεβού και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στην κατοχή του 54χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 112 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και σε έρευνα στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν επτά μαχαίρια με μήκος λεπίδας από 17 εκατοστά έως 25 εκατοστά και ένα ζευγάρι χειροπέδες τα οποία και κατασχέθηκαν. Στην κατοχή του 56χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον αναζητείται για να συλληφθεί η 35χρονη μητέρα της 16χρονης για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματιζόμενη σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.