Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας απο λαθρομετανάστες ο ηθοποιός Μάινας

 Ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Μάινας, αποκάλυψε πως, το βράδυ της Παρασκευής, δέχθηκε επίθεση από αλλοδαπούς στη γειτονιά του, στην περιοχή της Βικτωρίας. Τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στο δρόμο.

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Μάινας από αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας πριν από λίγες μέρες όταν μια ομάδα νεαρών λαθρομεταναστών προσπάθησε να του κλείσει το δρόμο.

Σοκαρισμένος ο Στέλιος Μάινας δήλωσε ότι ενώ περπατούσε με το σκύλο του στο κέντρο της Αθήνας, δέχθηκε την επίθεση από δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι προσπάθησαν να του αφαιρέσουν το κινητό.

Όπως αναφέρει ο ίδιος αντιστάθηκε και κατάφερε να ρίξει και τον έναν από τους δύο ληστές κάτω. Τότε όπως ισχυρίζεται ο ηθοποιός δέχθηκε την επίθεση από ολόκληρη ομάδα αλλοδαπών, οι οποίοι μάλιστα άρχισαν να του πετούν μπουκάλια. Ο ίδιος δηλώνει ότι φοβήθηκε πραγματικά για τη ζωή του και έχει καταθέσει μήνυση στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Παντελεήμονα. 

Ο ηθοποιός προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια των βίαιων νεαρών, χωρίς επιτυχία. Οι αλλοδαποί τον χτύπησαν τόσο πολύ που τον γέμισαν μώλωπες και τον άφησαν αιμόφυρτο και ανήμπορο στο δρόμο.

Είναι γεγονός πως η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας έχει ξεφύγει, πράγμα που επιβεβαιώνεται και από το συμβάν αυτό.