Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

Αχαϊα: Κάτοικοι και δεύτερου χωριού βγήκαν με καραμπίνες εναντίον αλλοδαπών διαρρηκτών!

Μετά τους κατοίκους χωριού στην Ηλεία, το νόμο στα χέρια τους πήραν και οι κάτοικοι στον Κρίνο Αχαϊας...  

 

Οι πολίτες κατάλαβαν οτι το κράτος τους έχει γραμμένους και οτι φροντίζει για τους λαθρομετανάστες αδιαφορώντας για τους Ελληνες..

 

Όλα άρχισαν, σύμφωνα με το dete.gr, όταν τέσσερα αλλοδαπά άτομα προσπάθησαν να διαρρήξουν την εκκλησία του χωριού αλλά και ένα μίνι μάρκετ. Οι κάτοικοι βγήκαν με καραμπίνες και άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα για να φοβίσουν τους δράστες, ενώ τελικά ο ένας συνελήφθη.

Οι δράστες αρχικά είχαν προσπαθήσει να αφαιρέσουν χρήματα από το παγκάρι της εκκλησίας, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια άνοιξαν μίνι μάρκετ στο κέντρο του χωριού αλλά έγιναν αντιληπτοί. Τότε οι περίοικοι άρχισαν να πυροβολούν. Οι διαρρήκτες πήραν 300 ευρώ και κάρτες αξίας 500 ευρώ και έφυγαν όμως οι κάτοικοι άρχισαν να τους κυνηγούν.

Οι τρεις επιβιβάστηκαν σε ένα όχημα και έφυγαν, ο τέταρτος όμως δεν τα κατάφερε. Έκλεψε ένα φορτηγό και προσπάθησε να διαφύγει. Τον κυνήγησε όμως περιπολικό της αστυνομίας και τελικά συνελήφθη μετά από καταδίωξη και αφού το φορτηγό... "καρφώθηκε" σε μανδρότοιχο. Οι συνεργοί του αναζητούνται...