Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Νέος ομαδικός βιασμός στο hotspot της Μόριας στη Λέσβο: 3 αλγερινοί βίασαν και έκλεψαν 25χρονο μαροκινό


Νέος ομαδικός βιασμός στο hotspot της Μόριας στη Λέσβο: 3 αλγερινοί βίασαν και έκλεψαν 25χρονο μαροκινόΗ πλήρης κατάλυση της ευνομούμενης πολιτείας επί τω πρακτέω: Νέες συλλήψεις για πολλαπλό βιασμό στην Μόρια της Λέσβου!

Ένα νέο φρικιαστικό περιστατικό έρχεται στην δημοσιότητα, μια είδηση που... δεν αποτελεί και τόσο είδηση από την στιγμή που οι βιαιοπραγίες, οι εξεγέρσεις, οι κλοπές και οι βιασμοί έχουν γίνει πλέον κανόνας στους hotspot των Τσίπρα - Καμμένου και των διάφορων δήθεν «αλληλέγγυων».

Άλλο ένα κρούσμα έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου στην Μυτιλήνη όπου και συνελήφθησαν τρεις Αλγερινοί ηλικίας 19, 20 και 24 ετών για τους οποίους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα εις βάρος τους για τα αδικήματα του βιασμού και της κλοπής κατά 25χρονου Μαροκινού.

Σύμφωνα με την έρευνα, χθες τα ξημερώματα, σε χώρο του (ΚΕ.Τ.Υ.Α.) Κέντρου Ταυτοποίησης Υπηκοότητας Αλλοδαπών, στη Μόρια της Λέσβου, οι τρεις κατηγορούμενοι από κοινού, με τη χρήση σωματικής βίας, εξανάγκασαν έναν 25χρονο υπήκοο Μαρόκο, σε συνουσία μαζί τους, ενώ προηγουμένως του είχαν αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό στην κατοχή του 19χρονου, το οποίο και κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Το εν λόγω περιστατικό αποτελεί κυριολεκτικά «ράπισμα» στους πάσης φύσεως αριστεριστές και «αλληλέγγυους» καθώς αφενός αποδυκνείει ότι η συντριπτική πλειοψηφία όλων όσων εισήλθαν παράνομα στην χώρα είναι κακοποιά στοιχεία και άνθρωποι της κατώτερης ηθικής στάθμης και αφετέρου δύναται να προκαλέσει την θρυαλλίδα για τον πλήρη αφυπνισμό των Ελλήνων.