Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Διδυμότειχο: Σύρος συνελήφθη στα σύνορα με 51 κιλά χασίς




Ο 28χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου που επιχείρησαν να τον σταματήσουν για να τον ελέγξουν, αλλά εκείνος εγκατέλειψε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας
 
Τον τρόπο με τον οποίο πέρασε τα σύνορα, είτε από την Τουρκία ή από τη Βουλγαρία, προσπαθούν να καταλάβουν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας για ένα νεαρό Σύρο που συνελήφθη μετά από καταδίωξη στα Λάβαρα του Έβρου με το αυτοκίνητό του γεμάτο χασίς.
 
Ο 28χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου που επιχείρησαν να τον σταματήσουν για να τον ελέγξουν, αλλά εκείνος εγκατέλειψε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας. Μέσα σε λίγα λεπτά, όμως, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη και στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν δέκα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 51 κιλών.
 
Το όχημα κατασχέθηκε μαζί με δύο κινητά που είχε μαζί του ο νεαρός Σύρος και εξετάζεται αν του ανήκει και πώς βρέθηκε στο ελληνικό έδαφος. Στο μεταξύ, ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενος για μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, αλλά και για απείθεια.