Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΣΚΥΡΟΣ - ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ 11ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ...!!!

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...!!!

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σκύρου από την σύλληψη του… 40χρονου Πακιστανού (Φωτό) για ασέλγεια σε ανήλικο κοριτσάκι, ηλικίας μόλις 11 χρονών, που διαπράχθηκε μέσα στο κατάστημα που διατηρεί η Ελληνίδα σύζυγος του – Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη μετά από καταγγελία των γονιών του παιδιού και σήμερα (20-02-2015) οδηγήθηκε στον Ανακριτή Χαλκίδας, όπου πήρε τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί και μέχρι τότε θα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την πρωινές ώρες του Σαββάτου (14-02-2015) στην περιοχή Χώρα της Σκύρου, όταν το παιδί επισκέφθηκε το κατάστημα της συζύγου του δράστη, για να παίξει με τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 40χρονος Πακιστανός ξεμονάχιασε την 11χρονη σε γραφείο και την χάιδεψε στα γεννητικά της όργανα, πάνω από τα ρούχα της. Το μικρό κοριτσάκι κατάφερε να ξεφύγει και πήγε κλαίγοντας στους γονείς του και τους εξιστόρησε ότι ακριβώς είχε υποστεί.

Να σημειωθεί, ότι ο 40χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν, ότι προσέγγιζε ταν ανήλικα κορίτσια της περιοχής.

Στην συνέχεια οι γονείς πήγαν στον Αστυνομικό Σταθμό της Σκύρου και υπέβαλλαν μήνυση εναντίον του Πακιστανού, ο οποίος συνελήφθη και την επόμενη μέρα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, ωστόσο η υπόθεση πήρε αναβολή και εκδικάστηκε σήμερα, Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αρχικά η δικογραφία που είχε σχηματιστεί δεν είχε κακουργηματικό χαρακτήρα, κάτι που άλλαξε κατά την διάρκεια της δίκης.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες στην απολογία του, τονίζοντας ότι πλησίασε πράγματι την 11χρονη γιατί την μπέρδεψε με την κόρη του ενώ αποκάλεσε τους γονείς της Χρυσαυγίτες και ρατσιστές!

Τελικά, με απόφαση του Εισαγγελέα, το δικαστήριο διέταξε την προσωρινή κράτηση του και ανέθεσε την υπόθεση στον Ανακριτή Χαλκίδας, ο οποίος θα αποφασίσει αν ο κατηγορούμενος προφυλακιστεί.

Ο 40χρονος Πακιστανός πήρε τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί και μέχρι τότε θα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.