Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Σοκ στην Αμαλιάδα: Πακιστανός κρατούσε φυλακισμένη Ελληνίδα και την εκβίαζε

Αστυνομική ταινία θυμίζει η περιπέτεια που πέρασε μια 40χρονη Ελληνίδα που απέδρασε από ένα σπίτι στην Αμαλιάδα όπου την είχε υποχρεώσει να τον ακολουθήσει από το Αγρίνιο ο νεαρός Πακιστανός πρώην φίλος της και την κρατούσε φυλακισμένη, εκβιάζοντάς την με άσεμνες φωτογραφίες της που είχε στην κατοχή του.
 
Η 40χρονη κατάφερε να δραπετεύσει από το σπίτι-φυλακή σπάζοντας το τζάμι ενός παραθύρου με τη βοήθεια ενός Αλβανού φίλου της με τον οποίο είχε μπορέσει να επικοινωνήσει και να του ζητήσει βοήθεια.
 
Μαζί κατέφυγαν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην Ασφάλεια όπου κατήγγειλε ότι ο 26χρονος Πακιστανός άρχισε να τη χτυπά και να την απειλεί ότι θα δημοσιοποιήσει τις προσωπικές της φωτογραφίες, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν. 
 
Έτσι, αναγκάστηκε να τον ακολουθήσει στην Αμαλιάδα στις αρχές Σεπτεμβρίου και νοίκιασαν το σπίτι όπου την κρατούσε παρά τη θέλησή της. Μάλιστα, κλείδωνε την πόρτα και είχε σπάσει το κινητό της για να μην καλέσει την Αστυνομία!
 
Ο νεαρός απαγωγέας, που εργαζόταν περιστασιακά σε χωράφια, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας. 
 
Μετά την άσκηση δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για παράνομη κράτηση και άσκηση παράνομης βίας σε βάρος του, παραπέμφθηκε στον ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.