Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Τρεις αλλοδαποί - λαθρομετανάστες λήστεψαν και βίασαν νεαρή γυναίκα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο


Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Τρεις “πρόσφυγες” λήστεψαν και βίασαν νεαρή γυναίκα στο Αριστοτέλειο ΠανεπιστήμιοΣτα χέρια των αρχών είναι εδώ και λίγη ώρα τρεις πρόσφυγες από τη Συρία, οι οποίοι κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν και βίασαν μία γυναίκα, μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου, μια 23χρονη με τον 20χρονο φίλο της, πήγαν σε ένα πάρτι στο Αριστοτέλειο. Στις έξι τα ξημερώματα και ενώ έφευγαν και βρίσκονταν στο προαύλιο του Πανεπιστημίου, τους επιτέθηκαν 3 αλλοδαποί σύμφωνα με την μαρτυρία των παιδιών.

Τους απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό και τα κινητά τους τηλέφωνα, ενώ τους χτύπησαν και στη συνέχεια υποχρέωσαν με την βία την 23χρονη σε ασελγείς πράξεις.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις προσαγωγές με βάση τα χαρακτηριστικά που έδωσαν τα δύο θύματα. Τα τρία άτομα που κρατούνται και ανακρίνονται φέρονται να είναι από τη Συρία.