Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Πάτρα: Συνελήφθη και ο δεύτερος Αφγανός δολοφόνος του 33χρονου Αφγανού

Μόνο ένας παραμένει πλέον ασύλληπτος από τους τρεις αλλοδαπούς που δολοφόνησαν με μαχαίρι έναν 33χρονο Αφγανό στην Πάτρα στις 19 Σεπτεμβρίου. Μετά τον συνομήλικο ομοεθνή του θύματος που συνελήφθη άμεσα και ομολόγησε το έγκλημα, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας και ένας από τους συνεργούς του.

Πρόκειται για έναν 29χρονο, επίσης Αφγανό, που συνελήφθη στην Πάτρα βάσει εντάλματος σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, το οποίο είχε εκδώσει ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Πατρών. 

Ήδη, ο νεαρός αλλοδαπός κρατείται ώσπου να απολογηθεί για την συμμετοχή του στη δολοφονία του συμπατριώτη του, που είχε φύγει πρόσφατα από τον χώρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Τανάγρα και είχε βρει κατάλυμα στο παλιό εργοστάσιο της ΑΒΕΞ.

Οι αστυνομικοί αναζητούν ακόμη τον τρίτο δράστη της ανθρωποκτονίας του 33χρονου, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν βρεθεί ακόμη. Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι το θύμα στην κοιλιακή χώρα και έχει ήδη προφυλακιστεί, είχε ισχυριστεί ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον συμπατριώτη του, με τον οποίο είχε διαπληκτιστεί για προσωπικές διαφορές.