Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Απόβαση και εμπρησμός στην Χίο από λαθρομετανάστες. Το ανύπαρκτο κράτος κοιμάται..

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση προπαγανδίζει με όλα της τα μέσα τις δήθεν «επιτυχίες» της, στην αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, αποδεικνύεται ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα λένε τα αργυρώνητα και επιδοτούμενα ΜΜΕ.

Καταρχάς οι δήθεν επιτυχίες της κυβέρνησης δεν συνάδουν με την εικόνα που αντικρίζουν καθημερινώς οι κάτοικοι των αστικών κέντρων, που ουδεμία διαφορά έχουν δει στις ζωές τους από τα επικοινωνιακά τρικ του Δένδια και του Σαμαρά.

Κατά πρώτον οφείλουμε να κάνουμε μνεία στην κατάσταση που επικρατεί πέριξ των «κέντρων κράτησης», όπου προσφάτως μόνο έχουν πραγματοποιηθεί έκτροπα, για να μην αναφέρουμε την υγειονομική βόμβα που συνιστούν αυτά τα κέντρα.

Στην Αμυγδαλέζα είχαμε εξέγερση μετ' αποδράσεως, ενώ τραυματίστηκαν και αστυνομικοί στην προσπάθεια τους να επιβάλλουν την τάξη, στο. ξενοδοχείο του Δένδια. Στο Καρλόβασι επί τη αφίξει τους λαθρομετανάστες επιτέθηκαν εναντίον του αστυνομικού τμήματος.

Και σήμερα; Είχαμε απόβαση στην Χίο και εμπρησμό του νησιού από λαθρομετανάστες. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε συντεταγμένη απόβαση λαθρομεταναστών σε τρία διαφορετικά σημεία του νησιού, ενώ αυτοί που δεν κατάφεραν να βρεθούν σε σημείο από το οποίο θα μπορέσουν να βρεθούν στα ενδότερα, βάλανε πυρκαγιά προκειμένου να τους εντοπίσουν.

Συνολικά 81 άτομα πραγματοποίησαν αυτή την απόβαση, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι έβαλαν πυρκαγιά και κάλεσαν για τον εντοπισμό τους, ενδεικτικό ότι από την Τουρκία τους είχε γίνει κατήχηση σχετικά με τους νόμους του προδοτικού ελλαδικού κράτους, οι οποίοι δίνουν γη και ύδωρ στους λαθρομετανάστες.

Αυτό καταδεικνύει την πλήρη αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής, η οποία αντιμετωπίζει τους λαθρομετανάστες τόσο ευνοϊκά, ώστε να καθίσταται η χώρα μας φάρος προσέλκυσης κάθε εγκληματία.

Έτσι η Τουρκία μπορεί και αποβιβάζει όπου και όποτε θέλει, όσους λαθρομετανάστες θέλει, προκειμένου να συνεχιστεί το δόγμα Οζάλ για υπονόμευση της Ελλάδας.