Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΠΑΝΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...!!

ΟΧΙ ΡΕ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ... ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΤΕ...


Συνεχίζονται οι επικοινωνιακές φιέστες του Δένδια. Χτές το πρωί πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση σε τρία δημόσια κτίρια στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου στα Ιωάννινα, που τελούσαν υπό κατάληψη. Πρόκειται για τρία κτίρια που ανήκουν στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».
 

Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν οκτώ αλλοδαποί έξι άνδρες και δύο γυναίκες! Μέσα στους υπό κατάληψη χώρους των δύο κτιρίων, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, πανό, έντεκα κοντάρια, τρεις αντιασφυξιογόνες μάσκες, ένα μαχαίρι που κόβει πατάτες, είδη ρουχισμού και έντυπο υλικό. Μάλιστα στο τρίτο κτίριο βρέθηκαν δύο ταμειακές μηχανές(!). 
Για ακόμη μια φορά είδαμε στις οθόνες των τηλεοράσεων τον υπουργό Προ-Πο Δένδια να πανηγυρίζει για το νέο μεγάλο επίτευγμα που έκανε. Όλα τα ΜΜΕ μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την νέα επιτυχία της Αστυνομίας. 
 
Όμως με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο διαπιστώσαμε ότι οι αναρχικοί καταληψίες γνώριζαν ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί επιχείρηση ανακατάληψης των κτιρίων. Ήδη από την Τετάρτη το βράδυ είχαν πάρει τις ντουντούκες και ξεχύθηκαν στους δρόμους των Ιωαννίνων διαμαρτυρόμενοι για την αυριανή επέμβαση της Αστυνομίας. 
 
Μάλιστα οι «επαναστάτες» δεν έκαναν το παραμικρό επεισόδιο για να σώσουν το «πολιτιστικό κέντρο». Απλά έστησαν μια υποτυπώδη συγκέντρωση για τα μάτια του κόσμου προειδοποιώντας στην ουσία τους δικούς να μην βρίσκονται στους κατειλημμένους χώρους κατά την ώρα της επέμβασης. 
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων των Ιωαννίνων εντός των κτιρίων έμεναν πάνω από 40 αλλοδαποί. Οι αναρχικοί είχαν καταλάβει τα κτίρια και τα μετέτρεψαν σε «πανδοχείο» για αλλοδαπούς. Μάλιστα από κάθε αλλοδαπό ζητούσαν σαν αντίτιμο ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό για νοίκι. 
 
Όμως τον τελευταίο καιρό οι διαμένοντες λαθρομετανάστες κυρίως αφρικανικής καταγωγής άρχισαν να γίνονται ανεξέλεγκτοι, δεν πλήρωναν και γενικώς έκαναν ότι ήθελαν στο υπό κατάληψη κτίρια με τους αναρχικούς πλέον να μην μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση. 
Μετά από όλα αυτά η εγκατάλειψη του κτιρίου ήταν μονόδρομος, ήδη από τα τέλη Ιουνίου οι παρακρατικοί κατέλαβαν ένα άλλο κεντρικό κτίριο στην περιοχή Άλσος των Ιωαννίνων ενώ μετέφεραν όλο τον εξοπλισμό και τα δολοφονικά αντικείμενα που χρησιμοποιούν στις επιθέσεις τους στην νέα τους στέγη. 
 
Πράγμα που φάνηκε αφού κατά την εκκένωση των κατειλημμένων χώρων που είχαν μετατραπεί σε πανδοχείο το μόνο που βρέθηκε μέσα ήταν κάτι λαθρομετανάστες, αλλοδαπές γυναίκες, ρούχα και ταμειακές μηχανές!


Η ΝΔ διοργάνωσε ακόμη μια φιέστα για τους τηλεοπτικούς φακούς, ενώ την ίδια ώρα οι «επαναστάτες» του ΣΥΡΙΖΑ βγήκαν από την δύσκολη θέση στην οποία είχαν περιέλθει. 
 
Όλα τα ευρήματα δείχνουν ότι για άλλη μια φορά υπήρχε προσυνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων. Η αστυνομία βρήκε μέσα μόνο κάτι ανεπιθύμητους αλλοδαπούς που τους οδήγησε στην δικαιοσύνη την στιγμή που η κύρια δύναμη του παρακράτους παρέμεινε ανέγγιχτη.