Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Φθιώτιδα : Αλβανός μαχαίρωσε τον κουνιάδο του πάνω στο μεθύσι

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας οδηγείται με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση ο 26χρονος Αλβανός που επιτέθηκε με μαχαίρι στον  32χρονο κουνιάδο του στην Τραγάνα Φθιώτιδας τα ξημερώματα του Σαββάτου και τον τραυμάτισε σοβαρά στο θώρακα και την πλάτη.  

Δράστης και θύμα επέστρεφαν με τα πόδια στα σπίτια τους μετά από νυχτερινή διασκέδαση, όταν άρχισε να τσακώνονται για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη.

Λόγο με το λόγο, ήρθαν στα χέρια και ο νεαρός Αλβανός έβγαλε μαχαίρι με το οποίο χτύπησε τον ομοεθνή συγγενή του και τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο στη μέση του δρόμου.  

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου  παραμένει για νοσηλεία και οι αστυνομικοί περιμένουν να επιτρέψουν οι γιατροί να του πάρουν κατάθεση.

Ο παρ” ολίγον δολοφόνος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Αταλάντης λίγες ώρες αργότερα, συνελήφθη και ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένος και δεν θυμάται για ποιο λόγο τσακώθηκε με τον αδελφό της συζύγου του.