Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Συνελήφθη ο Πολωνός για βιασμό σκυλίτσας στην Αθήνα, Τώρα στο στο αυτόφωρο

η στιγμή της σύλληψης του Πολωνού
Αυτόπτης μάρτυρας κατάφερε να πάρει τον αριθμό της πινακίδας τoυ αυτοκινήτου του το οποίο ήταν ένα παλιό λευκό Toyota Corolla. 
 

Το σκυλί λίγο αργότερα αργότερα επέστρεψε στον χώρο του με αιμορραγία, δεν μπορούσε να κάτσει, ενώ ήταν πολύ ανήσυχη και πονούσε. 
Το ζώο μεταφέρθηκε στον γιατρό από εθελοντές και η Isabella Hillmayr η οποία δραστηριοποιείται στον σύλλογο Save a Greek Stray που τελικά ανέλαβε το περιστατικό, ανακοίνωσε και επίσημα ότι οι πρώτες εξετάσεις του κτηνιάτρου επιβεβαιώνουν τον βιασμό της.
 
Η αστυνομία μετά από συντονισμένες κινήσεις κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τον δράστη και αύριο οδηγείται στον Κο Εισαγγελέα.
 
ενημερώνει η οργάνωση https://www.facebook.com/saveagreekstray
Θύμα απίστευτης ανθρώπινης αγριότητας έπεσε όπως όλα δείχνουν ένα θηλυκό σκυλί στην περιοχή του Ολυμπιακού Χωριού.


Η περιπέτεια για το άτυχο τετράποδο ξεκίνησε το Σάββατο όταν όπως καταγγέλλουν φιλόζωοι άγνωστος άνδρας το άρπαξε από το χώρο που βρισκόταν και το έβαλε στο Ι.Χ. του με το οποίο απομακρύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Περίπου 2,5 ώρες μετά το σκυλί επέστρεψε στην περιοχή που ζούσε σε πολύ κακή κατάσταση με τους φιλόζωους που το εντόπισαν να το μεταφέρουν σε κτηνίατρο. Όπως γράφει το zoosos.gr, σύμφωνα με τη διάγνωση το ζώο υπέφερε από θλάση μαλακών ιστών και ο τράχηλος (αφού το σκυλί ήταν θηλυκό) ήταν ανοιχτός.
 
Αν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που έγιναν, θα βγουν τη Δευτέρα, όλοι γνωρίζουν ότι ο τράχηλος ενός σκυλιού είναι ανοιχτός μόνο αν έχει ζευγαρώσει. Και οι σκυλίτσες ζευγαρώνουν μόνο σε περίοδο οίστρου.
 
Το ζώο, όπως εξήγησε η κτηνίατρος στους αστυνομικούς, δεν ήταν σε οίστρο και προφανώς η αιμορραγία στο αιδοίο της ήταν αποτέλεσμα βιασμού!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που άρπαξε το σκυλί κατοικεί στην Κυψέλη και έχει συλληφθεί.