Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΛΟΥΛΑ ΦΛΟΛΑΝΤ


Παραμένει ακόμη άφαντος και ψάχνουν το που κρύβεται - Σχολιαρόπαιδα μπροστά του οι... Κόλα και Κούπα!

Απ' ότι φαίνεται για πολύ καιρό η ΕΛ.ΑΣ. θα καταδιώκει το... φάντασμα της συμμορίας του Κόλα, αφού τέσσερις περίπου εβδομάδες μετά το θάνατο του επικεφαλής της διαβόητης ομάδας αλβανών δραπετών από τις Φυλακές Τρικάλων, οι διωκτικές αρχές αρχίζουν πλέον να στρέφουν το ενδιαφέρον τους στη σύλληψη του Λούλα Φλολάντ.

loylaΠρόκειται για έναν ακόμη δραπέτη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μετά την απόδραση των Τρικάλων, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις τουλάχιστον φόνους και θεωρείται ακόμη πιο επικίνδυνος ακόμη και από τον ίδιο τον Κόλα!!! Ο επικίνδυνος κακοποιός δεν έχει αφήσει ίχνη πουθενά σε Ελλάδα και Αλβανία και θεωρείται σχεδόν βέβαιο, ότι έχει βρει την ιδανική κρυψώνα και περιμένει να καταλαγιάσει η όλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και ανενόχλητος να διαφύγει στην Αλβανία ή σε άλλη χώρα του εξωτερικού.

Ήδη "ξεσκονίστηκε" από την ΕΛ.ΑΣ. ο φάκελός του, προκειμένου να βρεθούν τυχόν ευρήματα που θα οδηγήσουν στην κρυψώνα του, ενώ ξεκίνησαν έρευνες στη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα, οι οποίες δεν αποκλείεται να φτάσουν και στην Ήπειρο, αφού εδώ είναι ο τελευταίος σταθμός για την διαφυγή κάθε Αλβανού δραπέτη προς την πατρίδα του.

Υπενθυμίζουμε, ότι από τους οκτώ δραπέτες των φυλακών Τρικάλων έχουν σκοτωθεί από σφαίρες αστυνομικών ο Μάριαν Κόλα και ο 25χρονος Εντισον Λίκα.

Στις αρχές Μαΐου είχε συλληφθεί στη διάρκεια ληστείς στην Αθήνα ο 35χρονος Ερμάλ Λίτα, ενώ δύο άλλοι από τους δραπέτες, ο 25χρονος Κλεμέντ Κάλα και ο 41χρονος Μουρατάι Μουρατάζ Αντμίρ, εκτιμάται ότι διέφυγαν και βρίσκονται στο Κοσσυφοπέδιο. Πληροφορίες ότι βρίσκεται εκτός Ελλάδας υπάρχουν και για τον 31χρονο σερβιτόρο Φάτος Σουλάχ.

Δύο λοιπόν νεκροί, ένας στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ, τρεις εκτός συνόρων και με πιθανό και τον Ιλίρ Κούπα, τέσσερις. Σύνολο επτά. Άρα λοιπόν, εντός Ελλάδας παραμένει ασύλληπτος μόνο ο Λούλα Φλολάντ. Και η ΕΛ.ΑΣ. είναι αποφασισμένη να γυρίσει τα πάντα ανάποδα, προκειμένου να τον συλλάβει.

Για να δούμε τη συνέχεια...