Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ; ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ 17ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ, ΕΚΡΥΨΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ...!!!

Η εγκληματικότητα και η ασυδοσία των λαθρομεταναστών στην Καρδίτσα συνεχίζεται.Την μαύρη εργασία,τις κλοπές,τις παρενοχλήσεις παιδιών και τον βιασμό 74χρονης ήρθε να συμπληρώσει η δολοφονία ενός 17χρονου Έλληνα.


Συγκεκριμένα 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν παρέσυρε και σκότωσε τον 17χρονο χθες (16-08-2013) το βράδυ στο Αρτεσιανό Καρδίτσας,όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε φίλος του νεκρού με συνεπιβάτη τον ίδιο και τους παρέσυρε για 200 μέτρα.
Ο Πακιστάνος εγκατέλειψε αιμόφυρτα τα δύο ελληνόπουλα και έκρυψε επιμελώς το αυτοκίνητο του πίσω από αποθήκη σε αγροτική περιοχή. Μετά από υπόδειξη πολίτη συνελήφθη και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας όπου και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος…
Άλλος ένας Έλληνας δολοφονημένος από λαθρομετανάστη,άλλος ένας εγκληματίας ελεύθερος. Ηθικοί αυτουργοί όλοι όσοι δίνουν δουλειά και ασυλία στους λαθρομετανάστες εισβολείς.