Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Καταυλισμούς μεταναστών σε νησιά του Αιγαίου προανήγγειλε ο υπουργός Ναυτιλίας! Οι νησιώτες τα ακούνε αυτα;



ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ .. ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΥΜΜΗΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΠΛΗΓΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ...

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, δήλωσε σήμερα ότι πρόκειται να δώσει εντολή στα λιμεναρχεία νησιών του Αιγαίου για την εξεύρεση υπαίθριων χώρων, οι οποίοι θα μετατραπούν σε χώρους προσωρινής διαμονής των λαθρομεταναστών. Σε αυτούς τους χώρους, σύμφωνα με τον υπουργό, θα στηθούν αντίσκηνα, ενώ θα τοποθετηθούν και χημικές τουαλέτες.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, ακόμη, σε συνέντευξή του στον Βήμα FM, ανέφερε πως συμφωνεί με τους εκπροσώπους των λιμενικών για την εικόνα που παρουσιάζεται στα κατά τόπους λιμεναρχεία.
Παράλληλα, έως την Παρασκευή αναμένεται να εκδοθεί υπουργική απόφαση για την αποδέσμευση χρημάτων που διαθέτει το υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, προκειμένου να δοθούν για τη σίτιση των μεταναστών, καθώς μέχρι σήμερα πολλοί λιμενικοί αγοράζουν με δικά τους χρήματα φαγητό για εκείνους.

Επίσης, ο κ. Βαρβιτσιώτης ζήτησε να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των κατά τόπους υπηρεσιών του Λιμενικού τόσο με ιατρικούς συλλόγους -ώστε, εάν κάποιος εκ των λαθρομεταναστών έχει πρόβλημα υγείας, να μπορεί να εξεταστεί άμεσα και, εάν κριθεί απαραίτητο, να μεταφερθεί είτε σε νοσοκομείο είτε σε Κέντρο Υγείας- όσο και με κατά τόπους δικηγορικούς συλλόγους, προκειμένου να παρέχουν νομική συνδρομή στους λαθρομετανάστες.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

σχόλιο:
Δηλαδή σε ορισμένα νησιά οι λαθρομετανάστες θα είναι πλειοψηφία έναντι του τοπικού και νόμιμου Ελληνικού πληθυσμού???? Προτείνει δηλαδή ο κύριος Βαρβιτσιώτης να μεταφέρουμε καταυλισμούς λαθρομεταναστών στην παραμεθόριο. Αλήθεια υπάρχει πίό βρωμερό παράδειγμα εσχάτης προδοσίας κατά της πατρίδας????

Γιατί δεν ναυλώνουν ένα καράβι να κάνει κάθε μέρα το δρομολόγιο από τις ακτές της Τουρκίας και να μας τους φέρνει κατευθείαν στην Αθήνα. Με αυτόν τον τρόπο θα γλιτώσουμε και έξοδα για έρευνα και διάσωση. Επίσης τα έξοδα και τα ναύλα μπορούμε να τα ενσωματώσουμε στους λογ/σμούς της ΔΕΗ ώς χαράτσι εποικισμού.

Τέλος κάποια από τα νοσοκομεία που πρόκειται να κλείσει ο κύριος Γεωργιάδης, μπορούν να γίνουν αποκλειστικά για τους λαθρομετανάστες και τους λαθρέποικους, ώστε να μην ταλαιπωρούνται με τα ζώα τους Έλληνες ασθενείς. Φυσικά τα νοσοκομεία αυτά θα έχουν προτεραιότητα στον εφοδιασμό σε υλικά έναντι των άλλων. Τέλος αφού ολοκληρωθεί η θεραπεία από πάσα νόσο θα γίνεται παρουσίαση των προς εκκένωση κατοικιών των Ελλήνων πολιτών, ώστε ο κάθε επισκέπτης να επιλέγει σπίτι της αρεσκείας του.