Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Αχαϊα:Το κυνήγι των Αλβανών δολοφόνων-βιαστών - Τι φοβάται η αστυνομία...

Το δίδυμο που βλέπετε στη φωτογραφία εκτός από επικίνδυνο αποδεικνύεται και ιδιαίτερα οργανωμένο - Διαβάστε βήμα-βήμα τις κινήσεις των Αλβανών βιαστών. 

 

΄Μπήκαν ανενόχλητοι παράνομα στην Ελλάδα.. σκότωσαν εν ψυχρώ Έλληνα πολίτη, λήστεψαν, βίασαν και ξαναγύρισαν πίσω σαν κύριοι!!


Στην Αλβανία όπως φαίνεται θα πρέπει να αναζητήσουν οι αρχές, τους δύο αδίστακτους Αλβανούς που κατάφεραν αλλάζοντας αυτοκίνητα να μπερδέψουν τους αστυνομικούς και τελικά να καταλήξουν στην χώρα τους.

Ενώ στην Πάτρα κυκλοφορούσαν με ένα κλεμμένο τζιπ, έκλεψαν το Seat από τον 50χρονο οδηγό του τον οποίον έδεσαν και στη συνέχεια βίασαν την σύντροφό του, και κατεύθυνθηκαν στη Λαμία.

Εκεί πιθανόν να λήστεψαν το βενζινάδικο, να σκότωσαν τον 45χρονο βενζινοπώλη και από εκεί με άλλο όχημα να έφυγαν για τα Ιωάννινα.

Στην πρωτεύουσα της Ηπείρου βρέθηκε ένα κλεμμένο Subaru το οποίο είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες, ωστόσο εκτιμούν πως είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν οι κακοποιοί, που συγκλόνισαν το πανελλήνιο με τη δράση τους...