Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Φωκίδα: Νέα συμπλοκή αλλοδαπών στις φυλακές - Τρεις κρατούμενοι στο νοσοκομείο

Φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Λαμίας νοσηλεύεται τραυματισμένος ένας Παλαιστίνιος, ενώ στις φυλακές Μαλανδρίνου επέστρεψαν δυο Αλγερινοί κρατούμενοι, μετά από την φροντίδα των γιατρών του νοσοκομείου Άμφισσας, όπου μεταφέρθηκαν χθες το πρωί...


Αυτή τη φορά ο αιματηρός "καβγάς" έγινε στο κατάστημα Κράτησης Μαλανδρίνου στη Φωκίδα. 

Η συμπλοκή στην πτέρυγα των αλλοδαπών έγινε χθες τα ξημερώματα, από άγνωστη αιτία και συμμετείχε άγνωστος αριθμός κρατουμένων...


Σύμφωνα με το LamiaReport, αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Άμφισσας δύο άνδρες από την Αλγερία, ηλικίας 43 και 23 ετών, καθώς και ένας 27χρονος Παλαιστίνιος.

Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών, οι δύο Αλγερινοί επέστρεψαν στις φυλακές Μαλανδρίνου, ενώ ο 27χρονος Παλαιστίνιος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου παραμένει φρουρούμενος για νοσηλεία.

Στον χώρο του επεισοδίου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σιδερένιο αυτοσχέδιο αιχμηρό αντικείμενο, συνολικού μήκους 30 εκατοστών.

Για την υπόθεση γίνεται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Λιδορικίου, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η αιματηρή συμπλοκή.